Jobbet Teamledare med lagervana till lager i norra Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Teamledare med lagervana till lager i norra Stockholm publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Bro

Arbetsbeskrivning

Vi söker engagerade och utvecklingsinriktade teamledare. Rollen passar dig som har tidigare erfarenhet av att jobba på lager, ledarskap och med talang för att motivera andra att nå uppsatta mål.

Information om uppdraget:

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att bestå av coachning, ledning och utveckling av personalen. Ditt arbete kommer även innefatta att kvalitetssäkra arbetet och följa upp att rutiner och processer följs. Som teamleder kommer du befinna dig på lagret och därmed kommer du arbeta både med lagerarbete men även med administrativt arbete. Vi söker därför dig som vill ha ett varierande arbete i en utmanande roll. Förutom ditt ansvar för teamet kommer du även arbeta med hålla i morgonmöten, lösa problem som uppstår i produktionen, skapa struktur i arbetet samt rapportera och återkoppla kring produktiviteten i arbetet.

Tjänsten avser heltid och startar omgående. Vi söker dig som är flexibel kring arbetstider, som kan arbeta såväl dag som kväll samt vardagar som helg. För att lyckas i denna tjänst behöver du kunna arbeta strukturerat och kunna prioritera arbetet. Det är viktigt att du klarar att arbeta i ett högt tempo samt under hög arbetsbelastning.

Denna tjänst är en direktrekrytering, vilket innebär att du kommer att kommer att bli anställd hos vår kund i Kungsängen.
Är du intresserad ser vi gärna att du redan vid ansökan laddar upp ett uppdaterat CV samt registrerar två referenser på din profil. Vi jobbar med löpande intervjuer och urval och tillsätter våra uppdrag så snart vi hittat rätt kandidat för tjänsten.

Detta söker vi:

Vi söker sig som har erfarenhet av lager och logistik. Du bör ha goda egenskaper för att kunna leda och driva dina medarbetare. Det är viktigt att du har ett pedagogiskt förhållningssätt samt tydlig kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är målinriktad, ansvarstagande och motiveras av att arbeta effektivt i ett högt tempo.

För att vara aktuell för tjänsten bör du uppfylla följande krav:
• Fullgjort gymnasieexamen, samt meriterande med eftergymnasial utbildning.
• Anmärkningsfritt belastningsregister, en kontroll kommer att genomföras under rekryteringsprocessen.
• God IT-vana, främst av Officepaketet.
• Erfarenhet av liknande arbetsroll gällande ledarskap samt lager/logistik.
• Goda kunskaper i svenska och engelska, i båda tal och skrift. Meriterande med kunskaper av fler språk.

Stämmer beskrivningen in på dig? Ansök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

53767

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till