Jobbet Teamledare lönesupport till Stockholm City har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Teamledare lönesupport till Stockholm City publicerad av Andara Bemanning AB

Full-Time
Kista

Arbetsbeskrivning

Vi söker en driven och ambitiös lönespecialist som vill arbeta som teamledare för en grupp på 6 lönespecialister. Vår kund är ett internationellt konsultföretag med kontor mitt i Stockholm som bland annat hanterar löner åt mindre och medelstora svenska och internationella företag. 

Arbetsuppgifter

Du och dina kollegor i löneteamet ansvarar för att sköta hela löneprocessen från ax till limpa. I ert ansvarsområde ingår löneberäkningar, löneutbetalningar och att producera lönespecifikationer.

I rollen som teamledare arbetar du både med personalfrågor och operativa löneuppgifter. Du har egna kunder som du månadsvis stöttar med underlag och svar på frågor. 

I rollen som teamledare ansvarar du för att leda och fördela det dagliga arbetet i din grupp.

Kvalifikationer

Som senior lönespecialist har du minst 5 års erfarenhet av och behärskar självständigt hela löneprocessen kring löneberäkningar, löneutbetalningar, personalskatter, arbetsgivaravgifter och årsbesked.

Du ska ha teamledarerfarenhet och erfarenhet av att planera och styra operativt arbete i en grupp.  

Du är van att arbeta med all administration som förekommer runt lönehantering såsom ersättningar, arvoden, semester och intyg. Det är en stor fördel om du är van att tolka olika kollektivavtal och att arbeta med pensions- och försäkringsfrågor. Det är meriterande om du har erfarenhet av konsultbranschen och har jobbat inom olika branscher.

  • Goda kunskaper i Excel är ett krav
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav 

Personliga egenskaper

Du är noggrann och arbetsam och tycker om att arbeta strukturerat. Du är säker i ditt ledarskap och har förmåga att skapa trygghet hos dina medarbetare. Du motiverar till goda resultat genom ditt engagemang och din delaktighet i gruppens arbete. Du är en bra förebild för gruppen genom din erfarenhet och kompetens inom löneområdet. 

Du är serviceorienterad och arbetar gärna för att skapa goda relationer med kunder.  Sist men inte minst trivs du i en roll där det ställs höga krav på flexibilitet och gott samarbete och du trivs i en miljö som präglas av högt tempo. 

Mer om tjänsten

  • Tillsättning: under hösten, gärna så fort som möjligt
  • Omfattning: heltid
  • Placering: Stockholms city

Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på [ Email address blocked ] - Click here to apply to Teamledare lönesupport till Stockholm City. Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank. 


Varför jobba på Andara Group?

Våra kunder brukar beskriva Andara Group som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.

Andara Group Konsultuthyrning och Rekrytering arbetar som namnet antyder både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Group är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.

Andara Group är konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.

Varmt välkommen med din ansökan!

Referens

teamtailor-972973-183327

Om företaget

Varför jobba med oss?
På Andara sätter vi våra medarbetares karriärmål i fokus och vårt mål är att bygga varaktiga relationer. Med ett långsiktigt engagemang bidrar vi till att skapa balans i arbetslivet, framför allt genom att lyssna på våra medarbetare, varandra och på våra kunder.

ANSTÄLLNINGSFÖRMÅNER
Vi erbjuder marknadsmässiga löner och semesterersättning. Din anställning omfattas givetvis även av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och friskvårdsbidrag mm.

MEDRYCKANDE MEDARBETARAKTIVITETER
Vi är måna om att du ska känna dig delaktig. Därför anordnar vi regelbundet varierande och roliga aktiviteter för våra medarbetare.

HOS OSS BLIR DU SEDD OCH HÖRD
Vi finns alltid tillhands för att stötta, coacha och ge råd till dig som medarbetare. Vi jobbar flexibelt tillsammans med dig och håller tät kontakt för att du ska trivas och utvecklas på bästa sätt.

VI ÄR INTE EN BEMANNINGSFABRIK
Vi är tillräckligt stora och starka för att du som konsult ska känna dig trygg hos oss – men vi är inte en bemanningsfabrik där du försvinner och blir en anonym siffra bland tusentals andra siffror. Vi sätter en ära i att bemöta alla våra kandidater med respekt och värdighet och hos oss slipper du bli intervjuad av en 23 åring som just är klar med sin utbildning.

BESÖK GÄRNA VÅR HEMSIDA
Vi platsannonserar inte alla uppdrag vi får in. Det kan t ex bero på att kunden inte vill skylta med att de söker en ny medarbetare och ibland beror det på att det är så bråttom att hitta en kandidat att vi inte hinner. Därför är det en bra idé att besöka vår hemsida www.andara.se/sok-jobb/lediga-jobb/ och proaktivt lägga in dina uppgifter hos oss och därmed bli först med att få information om lediga tjänster och få en personlig kontakt med oss och öka chansen för en perfekt matchning.

VILL DU JOBBA SOM UTHYRD KONSULT – ELLER SÖKER DU NYTT FAST JOBB?
Hos oss kan du välja både och. Vi har alltid spännande uthyrningsuppdrag och vi har också många intressanta rekryteringsuppdrag.

DU ÄR ALLTID VARMT VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till