Jobbet Teamledare Lön till DLN Payroll Services! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Teamledare Lön till DLN Payroll Services! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Vill du jobba med löner som en teamleader? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

DLN Payroll Services växer och deras ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla nordiska lönetjänster tillsammans med Din Lön. DLN Payroll Services levererar nordiska lönetjänster med det lilla extra.

I rollen som teamledare på lön ansvarar du för teamets leverans i helhet. Vi har flera kunder inom olika branscher vilket gör att din kunskap behöver vara bred. Du hanterar hela löneprocessen samt ansvarar att på egen hand administrera löner. Du följer upp och har kontakt med våra kunder avseende tidsplan och kvalitét.

Du ansvarar för medarbetare i ett team där du tillsammans med teamet tar ansvar för er gemensamma leverans samt utveckling av våra gemensamma arbetssätt. Du arbetar effektivt med att själv söka upp och delge nödvändig information kring arbetet.
Du ansvarar för att samarbeta med våra övriga teamledare samt chefer för att gemensamt harmonisera processer och kunskap.

Du har många interna och externa kontakter och du arbetar aktivt för att skapa en serviceorienterad arbetsstruktur med hög kvalitet. Du är också delaktig i vår fortsatta utveckling som nordisk leverantör inom lönetjänster. Hos oss har du möjlighet att påverka och göra skillnad.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har:
• Ledarerfarenhet inom lönebranchen antingen som teamledare eller projektledare.
• Utbildning inom lön, och önskvärt även inom ekonomi eller HR.
• Exceptionella kunskaper inom löneområdet, är van vid höga arbetsflöden och har erfarenhet från att arbeta med både kollektivlöner och löner för tjänstemän.
• Mycket goda kunskaper om löneadministration och är intresserad av att ständigt utveckla och förbättra processer.
• Vana att tolka lagar och avtal och har en vilja att förändra och lösa problem på eget initiativ och tillsammans med ditt team för ett effektivt arbete.
• En god och tydlig kommunikation och du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid följande personliga egenskaper.
Som person är du trygg, ansvarstagande och förändringsbenägen. Du är en prestigelös person som har förmågan att kunna lyfta blicken ovanför detaljerna och tar hänsyn till fler perspektiv. Du är en problemlösare med fokus på leverans. Vi vill att du har en förmåga att kunna prioritera snabbt i hög arbetsbelastning. Utöver detta tror vi att du är en tydlig och tillgänglig person med ett stort mått av servicetänkande eftersom tjänsten har många olika kontaktytor.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44287

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till