Jobbet Teamledare inom teknisk support till telekomföretag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Teamledare inom teknisk support till telekomföretag! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Malmö
0,00kr/ år
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du arbetat med teknisk support, secondline eller BackOffice? Har du ett tekniskt intresse och trivs i en ledande roll? Just nu söker vi en teamledare till telekomföretag i Malmö!

Information om uppdraget:

Företaget är beläget i Malmö och arbetar med telekomtjänster. Avdelningen fungerar som en intern supportfunktion, men även som en secondline support för kunder i svårare ärenden. I tjänsten kommer du att vara teamledare för de agenter som hanterar allt från in- och urkoppling av bredbandstjänster till interna statusförfrågningar gällande leveranser. Avdelningen arbetar också med ärenden som rör ekonomi så som avtals- och fakturafrågor. Din roll kommer innebära coachning och uppföljning av medarbetarna. I tjänsten kommer du vara anställd av StudentConsulting, men uthyrd till vår kund. Avsikten är att du ska bli en del av företaget inom snar framtid. Tjänsten är på heltid med arbetstider 8-18 och lokaler i centrala Malmö. För rätt peson finns utvecklingsmöjligheter inom företaget! Tjänsten startar så fort vi hittar rätt kandidat och vi ber dig skicka din ansökan redan idag.

Detta söker vi:

För tjänsten ser vi att du har ett tekniskt intresse, men kräver inte att du har någon omfattande teknisk erfarenhet. Det är ett stort plus om du har tidigare erfarenhet av att leda ett team i någon form. Vi ser att du har erfarenhet av kundtjänst, BackOffice, administration eller teknisk support för att lyckas i rollen. Viktigt är att du kan parera och prioritera mellan olika arbetsuppgifter och är strukturerad i ditt arbetssätt. Du är självgående och en riktig problemlösare! Du är även serviceinriktad i ditt arbetssätt och sätter kunden i centrum. Vi ser att du som söker är ute efter en långsiktig tjänst med utvecklingsmöjligheter.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42991

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till