Jobbet Teamledare inom säljadministration har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Teamledare inom säljadministration publicerad av Avanzera

Jobbet utgår om 2 dagar
Heltidsanställd
Solna

Arbetsbeskrivning

Vårt uppdrag:
För kunds räkning, som är ett stort internationellt företag inom hemelektronik, söker vi nu en teamledare till en av deras säljadministrativa avdelningar. Tjänsten är tänkt att tillsättas omgående.

Företaget har i dag fler än 10 000 anställda i Europa och ca 50 av dessa medarbetare tillhör den nordiska organisationen och sitter i fräscha lokaler i Solna.

I denna rekrytering önskar kund att all kommunikation samt ansökningar går via oss på Avanzera AB.
Vi på Avanzera AB lägger stor vikt vid personliga relationer och vill att du ska må bra och trivas i samarbetet med oss! Vi är din expert inom konsult- och rekryteringstjänster. Läs mer om oss på www.avanzera.se


Arbetsuppgifter:
För att trivas i rollen som teamledare bör du ha lätt för att få kontakt med andra människor och vara social och mycket serviceinriktad. Vidare är du‚ självständig, flexibel och har en god förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och prioritera vad som är viktigast. Du drivs av att hjälpa människor, du är noggrann och tycker om ordning och reda samt ett högt arbetstempo med mycket som händer på en gång. Du är bekväm med att arbeta i Officepaketet framför allt Excel, samt har goda kunskaper i SAP och god datavana i övrigt.

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av:
•Övervaka och samla in säljdata, vecko- samt månadsvis.
•Insamling och verifiering av månatlig prognos och lagerinformation från kunderna.
• Ge daglig försäljningsstatistik och rapportering till Country Manager och Sales Management.
•Övervaka lagernivån för att förutse kundernas behov och samarbeta med europeiska planeringsteam.
•Övervaka och kontrollera leverans / transport av varorna till och från lager.
•Analysera lagerbeståndet för att vidta nödvändiga åtgärder för att minimera långsamma och återlämnade lager.
•Produktregistrering och prissättning i SAP.

•Planera och hjälpa säljadministratörsteamet för att säkerställa orderflöde och leveranser planeras i linje med månatliga försäljningsmål. Vägleda för korrekt tillämpning av interna försäljningsaktiviteter: hantering av handelsvillkor, returer, krediter och debiteringar.


Din bakgrund:
Du bör ha 3-5 års erfarenhet från en liknande yrkesroll. Behärska svenska och engelska flytande i så väl tal som skrift. Du är bekväm med att arbeta i Officepaketet, goda kunskaper i Excel samt att goda kunskaper i SAP. Har du tidigare arbetat med tekniska produkter inom hemelektronik exempelvis ventilation/luftvärmepumpar ses detta som meriterande.

Som person är du ansvarstagande och serviceinriktad. Du ska ha ett helhetstänk som gör att du lätt ser vad som bör göras och på vilket sätt det ska göras. Stresstålighet och flexibilitet är mycket viktiga egenskaper.

Sök redan idag! Då tillsättandet ska ske så snart som möjligt kommer vi att göra vårt urval löpande. Att ansöka tar bara en minut, fyll i dina personuppgifter och ladda upp ditt eget CV så är du en av våra kandidater till tjänsten. Välkommen med din ansökan!


Om oss:
Avanzera har funnits sedan 1998 och är ett auktoriserat företag och har över 100 anställda. Vi vet att varje person är unik och därför månar vi om att ditt nästa steg i karriären ska ge dig kunskap och erfarenhet som just du strävar efter. Vi lägger stor vikt vid personliga relationer och vill att du ska må bra och trivas i samarbetet med oss! Vi är din expert inom konsult- och rekryteringstjänster. Läs mer om oss på www.avanzera.seKontaktperson(er)
Malin Klingberg
08-54528307

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Publiceringsdatum
2020-02-11

Referens

1286

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till