Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Teamledare inom Redovisning till Din Bil i Malmö job in Malmö at Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Teamledare inom Redovisning till Din Bil i Malmö på Poolia

Teamledare inom Redovisning till Din Bil i Malmö

Poolia Malmö, Skåne län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post


Din Bil söker en teamledare inom Redovisning i region Syd och som vill arbeta i en spännande internationell organisation. Du trivs med att leda och fördela arbetet och att nå resultat tillsammans med ditt team.

Om tjänsten
I rollen som Redovisningsekonom i Malmö kommer du få arbeta brett med redovisning. Du kommer att arbeta som teamledare tillsammans med motiverade kollegor och ett i gott arbetsklimat.
På Din Bil, arbetar du ständigt med att utveckla och förbättra dina processer och för dig som vill finns stora möjligheter att vara med och påverka arbetet. Redovisningsteamet i Malmö består av 3 medarbetare och du rapporterar till bolagets Redovisningschef som är placerad i Stockholm. Redovisningsteamet i Sverige består totalt av 11 medarbetare och finns i 3 regioner.

På Din Bil råder ett gott arbetsklimat det finns stora möjligheter att utvecklas inom bolaget. Här arbetar man aktivt för att stimulera sina medarbetares engagemang och initiativ. Du får tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
•  Redovisning av koncernens fastighetsbolag
•  Delaktig i bokslut
•  Momsdeklarationer
•  Fördelning av finansprovision
•  Samordnare för bilinventering
•  Avstämning konsignationslager
•  Leda och fördela arbetet
•  Driva diverse projekt inom avdelningen

Vem är du?
Vi söker dig som har en akademisk examen eller motsvarande och gärna med inriktning redovisning. Du har arbetat med kvalificerad redovisning 2-5 år och är trygg i din kompetens. Meriterande är om du har erfarenhet från redovisningsbyrå eller motsvarande samt vana av att arbeta med redovisning i flera bolag parallellt. Du har ett systemintresse och har goda kunskaper i Officepaketet och då i Excel. Det är meriterande om du har erfarenhet från Visma Control.

Vi ser att du är en person som trivs att leda och fördela arbetet och nå resultat tillsammans med ditt team. Det är också viktigt att du tar ansvar för sina arbetsuppgifter och söker effektivisering och förbättring inom ditt arbetsområde. Rätt kandidat har förmåga att se möjligheter till förbättringar. Väsentligt är att du har ett servicefokus och drivs av att arbeta med redovisning. Du är också kommunikativ och har lätt för att skapa goda relationer med olika kontaktytor internt och externt. Som person är du noggrann, strukturerad med eget driv, har ambitioner och viljan att utvecklas.

Om verksamheten
Din Bil Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Porsche Holding GmbH. Din Bil representerar varumärkena Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Skoda, Audi, Seat och Porsche på de svenska storstadsmarknaderna. Vi har 2100 anställda, finns på 37 platser och omsätter 19 miljarder SEK.
Din Bil erbjuder mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då de värnar om sina anställdas hälsa.
Din Bil Gruppen eftersträvar jämställdhet och mångfald samt värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.

Välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. I denna rekrytering samarbetar Din Bil med Poolia Malmö.

 

Rekommenderade färdigheter

Bokslut (Börsnoterat Företag)
Bokslut (Upprättande)
Vi (Textredigeringsprogram)
Redovisning (Vuxenundervisning)

Rekommenderade jobb

Teamledare inom Redovisning till Din Bil i Malmö
Poolia Malmö Heltidsanställd
Extrajobb som terminalarbetare för kvällsjobb vid Sturup!
StudentConsulting Skåne län - Svedala Deltidsanställd
Ej angett
Studerande lagerarbetare till blomsterlager!
StudentConsulting Skåne län - Malmö Deltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 59756