Jobbet Teamledare inom lokalvård sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Teamledare inom lokalvård sökes! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Göteborg
9 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vill du ta nästa steg i karriären? Jobbar du i dagsläget som lokalvårdare och vill ha mer personalansvar? Då kan du vara vår nästa teamledare! Vi söker nu dig som vill jobba som teamledare på ett välkänt företag i centrala Göteborg.

Information om uppdraget:

Företaget i fråga jobbar med lokalvård och som teamledare här kommer du hela tiden att jobba nära kunder och medarbetare, samt vara samordnaren i gruppen. Du hanterar kundärenden såsom kvalitetsuppföljning och merförsäljning samt svarar på frågor och synpunkter. Utöver kunddelen har du en viktig roll bland dina medarbetare. Du jobbar bl.a. med introduktion, vikariehantering och frånvarorapportering. Utöver dessa arbetsuppgifter kommer du även själv utföra praktiskt servicearbete. Detta gör du ca 50 % av din arbetstid.

Dina arbetstider kommer att vara 6-15, måndag – fredag och tjänsten är på heltid.

Detta söker vi:

Till denna tjänst söker vi dig som är ansvarsfull, initativtagande och serviceinriktad. Har du tidigare erfarenhet av liknande roller är detta meriterande. B-körkort är ett krav och det är viktigt att du behärskar svenska språket i både skrift och tal.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44804

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till