Jobbet Teamledare inom CFD Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Teamledare inom CFD Göteborg publicerad av Semcon

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltidsanställd
Göteborg
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med att leda och utveckla vårt CFD team i Göteborg?   
Semcon Simulation i Göteborg är ett kompetenscentrum inom CFD, FEM och akustik. Vi jobbar direkt med kunder i flera olika branscher, men med fokus på Manufacturing, Energy, Life science och Automotive. Inom Semcon bidrar vi med kompetens i de projekt som innefattar beräkning eller akustik. Inom CFD har vi till förfogande Star-CCM+, Fluent, CFX och Open-FOAM samt ett nyligen uppdaterat beräkningskluster. 
Din roll  
I den här rollen kommer du att tekniskt leda och utveckla vårt team inom CFD och din uppgift är att i samarbete med Team manager bygga teamet ytterligare med fler kompetenta medarbetare samt att utveckla våra affärsrelationer och leveranser till befintliga och nya kunder.  
Vår ambition är att vara den bästa leverantören av tekniska beräkningar i Göteborg genom ett starkt och kompetent lokalt team som kan leverera hela Semcons globala kunnande till maximal nytta för våra kunder. Några av de viktigaste uppgifterna för dig som teamledare är att skapa relationer, utveckla samarbeten, se till att vi har roligt på jobbet och har glada och nöjda kunder. En stor del av din tid kommer du att ägna åt försäljning av våra tjänster och leda uppdrag.  
Att arbeta på Semcon innebär att du kommer vara del av ett starkt och kompetent team där du har möjlighet att utvecklas tillsammans med företaget. Semcon är ett internationellt bolag med ca 2000 anställda runt om i hela världen.  
Din profil  
För att bli bra i den här rollen tror vi att du har ett brinnande intresse för CFD,  har byggt upp goda kundrelationer genom åren och  har haft en roll där du leder andra tekniskt. Du har en MSc/PhD inom relevant område samt minst 7 års yrkeserfarenhet inom CFD. Du har ett brinnande intresse för ledarskap och gillar att göra affärer med riktigt intressanta människor i spännande bolag. Med din kunskap och personlighet tar du tydliga initiativ och är beredd att visa vägen. För att bli framgångsrik i rollen krävs det att du har resultatfokus och har lätt för att skapa och utveckla långsiktiga relationer med både medarbetare och kunder.  
Eftersom vi arbetar i en internationell miljö krävs det att dina kunskaper i svenska och engelska är mycket goda, både skriftligen och muntligen.  
Ansökan 
Intervjuer kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor är du välkommen att kontakta Marcus Berggren på 070-160 39 58
Läs mer om varför du ska välja Semcon här
Varmt välkommen med din ansökan! 

Referens

145471

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till