Jobbet Teamledare / Team Leader / IT-koordinator / nätverk har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Teamledare / Team Leader / IT-koordinator / nätverk publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Har du några års erfarenhet av nätverk och är intresserad av att övergå till en mer koordinerade och drivande roll? Där du samtidigt får möjlighet att fortsätta arbeta med nätverk?

Om företaget

Företaget tillhör en stor koncern och är en neutral nätleverantör av kommunikationstjänster, däribland bredband, TV, telefoni, larm och fastighetstjänster. Företaget förmedlar idag över 180 000 tjänster från sina tjänsteleverantörer till fler än 150 000 slutkunder och erbjuder den senaste tekniken. Att erbjuda valfrihet och ett modernt produkt- och tjänsteutbud är centralt för företaget och de har stort fokus på sina tjänsteleverantörer. Företaget befinner sig i en tillväxtfas och söker nu dig som vill vara med på deras expansiva resa framåt. Denna tjänst erbjuder dig möjligheten att utveckla dina tekniska kunskaper tillsammans med ett team med god sammanhållning. Företaget är beläget i fina lokaler i centrala Göteborg.

Arbetsuppgifter

I rollen som IT-koordinator driver du det operativa arbetet framåt med ett team bestående av åtta support- och nätverkstekniker. Då du ansvarar för den dagliga driften är du involverad i planering, koordinering och delegering av ärenden samt hanterar kundkontakt, felsökning och uppföljning av leveransen. Som IT-koordinator har du både interna och externa kontaktytor, där du har dialog med kunder samt säkerställer teamets välmående och generella status sett till leveransen. Eftersom du själv arbetar med supportärenden samtidigt som du coachar teamet, är du en duktig pådrivare och en god människokännare.

Formella krav

• Några års erfarenhet av att arbeta med nätverk • Obehindrade kunskaper i svenska i både tal och skrift • B-körkort För att lyckas i rollen är du en person som har förmåga att kommunicera tydligt samt uttrycka dig på ett pedagogiskt och informativt sätt. Du har lätt för att skapa nya relationer och du trivs i en roll med breda kontaktytor. Att arbeta tillsammans med andra är något du lockas av och du har förmåga att anpassa dig till andras åsikter och till gruppens syfte. Vidare ser vi att du har ett lösningsfokuserat förhållningssätt och du kommer gärna med idéer och förslag som du vill driva framåt.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju. Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete. Start: Enligt överenskommelse Plats: Göteborg Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord:teamledare, Team Leader, koordinator, IT-koordinator, Dispatcher, Dispatch, ITtekniker, IT-support, systemtekniker, supporttekniker, nätverkstekniker, nätverk, CCNA, switching, routing, CISCO, IT, support, heltid, Göteborg

Referens

2471901

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till