Jobbet Teamleader till Scanfil Åtvidaberg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Teamleader till Scanfil Åtvidaberg publicerad av Skill

Heltidsanställd
Åtvidaberg

Arbetsbeskrivning


Vil dul ta nästa steg i din karriär? Drivs du av att leda och utveckla andra? Då tycker vi att du ska fortsätta läsa!

Om företaget
Scanfil är en global kontraktstillverkare och systemleverantör. Det innebär att Scanfil hjälper kunderna att gå från idé till marknad. Scanfil bidrar med sin unika kompetens inom produktion och utveckling för att kunna producera världsledande produkter. Scanfil har möjlighet att starta upp, producera, utveckla, leverera, lagerföra och reparera produkter. Scanfil har gjort verklighet av ordspråket ”från idé till verklighet” och levererar idag produkter och tjänster mot en rad olika marknadsområden världen över. De har idag drygt 3500 anställda i Europa, USA och Kina. Fabriken i Åtvidaberg uppfyller bl.a. kraven för tillverkning av medicintekniska produkter enligt FDA: s Quality System Regulation (QSR). Vid Åtvidabergsenheten finns idag ca 250 anställda.

Dina arbetsuppgifter
Som produktionskoordinator (teamleader) på Scanfil kommer du stötta produktiondsledarna i det dagliga arbetet. Denna roll innefattar inte personalansvar men dina ledaregenskaper är viktiga för att leda produktionsmöten för mindre grupper samt att koordinera och fördela resurser för att möta produktionsplanen. I det dagliga arbetet ingår bland annat att: - I samrådan med övrig produktionspersonal hantera tillverkningsordrar. - Aktivt arbeta med avvikelser i den dagliga verksamheten. - Följa upp 5S-arbete samt aktivt jobba proakitvt för den egna produktionsgruppen. - Följa Scanfils processer och värderingar för att säkerhetsställa att arbetet blir utfört på rätt sätt. - Ansvara för gruppens utleveranser samt fakturering.

Din profil
Till denna tjänst söker vi dig som vill vidareutvecklas inom industrin och ta nästa steg in i en ledande position. Som produktionskoordinator (teamleader) behöver du vara lösningsorienterad, kommunikativ och samarbetsvillig då du arbetar tätt tillsammans med många olika delar av organisationen. Du ser dig själv i en roll där du arbetar självständigt och vågar ta beslut. Dessutom trivs du i en dynamisk miljö i högt tempo med stort utvecklingsfokus då du är orädd för nya arbetssätt och metoder. Verksamheten är standardiserad men ställer krav på flexibilitet då ingen dag är den andra lik. Vi ser gärna att du har grundläggande teknisk förståelse och/eller tidigare erfarenhet av industri. Eftergymnasial utbildning är meriterande men inget krav. Du har goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift. Du har datavana från tidigare arbeten.

Ansökningsförfarande
Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se. Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss. Intervjuer och urval sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan! Har du frågor gällande tjänsten kontakta då ansvarig rekryterare, Rasmus Johansson, på Rasmus.johansson@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3694

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till