Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Teamleader till säljteam i expansionsfas! jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Teamleader till säljteam i expansionsfas! på Academic Work

Teamleader till säljteam i expansionsfas!

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
Vi söker dig som talangfull säljare vill ta nästa steg i din karriär och få möjligheten att vidareutveckla dina säljkunskaper tillsammans med att leda och utveckla ett säljteam på ett företag som är mitt uppe i en spännande expansions- och utvecklingsfas.

Vår kund GSAB har just påbörjat en större satsning för att vidareutveckla sitt varumärke för egna produkter, Invitrea till att bli det självklara valet inom fastighetsutvecklingsindustrin när man vill skapa fantastiska miljöer där människor trivs. Låter det intressant? Sök redan idag - då vi tillsätter löpande!


Om tjänsten
I rollen som teamleader kommer du arbeta med att leda och utveckla ett säljteam om tre personer med ambition att växa till fem personer närmsta tiden. Du kommer även arbeta operativt med att stödja och utveckla försäljningen genom att ta emot beställningar och hjälpa företagets kunder att hitta lösningar utifrån deras behov. Du rapporterar direkt till företagets försäljningchef.

Du erbjuds

* En nyckelposition i ett företag som har höga utvecklings- och tillväxtambitioner.
* En positiv och glad arbetskultur med goda samarbeten såväl inom säljorganisationen som mellan företagets övriga funktioner.
* Att stolt arbeta med produkter och lösningar med högt designinnehåll och som används där det finns höga arkitektoniska ambitioner.

Arbetsuppgifter
I rollen som teamleader kommer du:

* Coacha och utveckla teamet med ambitionen att leverera branschens bästa kundupplevelse.
* Bearbeta och utveckla kundrelationer för att med en högklassig kundupplevelse öka försäljningen och aktivt bidra till att nå företagets tillväxtmål.
* Ge värdeadderande och högkvalitativa råd till kund.
* Ta fram och följa upp offerter, registrera beställningar och säkerställa att företagets stödsystem hålls uppdaterade.

Vi söker dig som

* Har tidigare nått framgångsrika resultat i säljande roller, och har mellan tre och fem års arbetslivserfarenhet.
* Är en passionerad säljare som stimuleras av ett högt arbetstempo och som gillar att motivera teammedlemmar att nå fantastiska resultat och skapa en positiv och framgångsrik säljkultur.
* Har en hög teknisk förståelse, en god känsla för siffror och sinne för detaljer.
* Har god datorvana och har arbetat i olika programvaror för företag.
* Är en utmärkt kommunikatör på svenska och engelska, i både tal och skrift.
* Har en eftergymnasial utbildning med goda resultat.

I denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas och trivas i rollen är du en person som gillar att leda och är engagerad i ditt arbete och dina kollegor. Du har ett brinnande intresse för försäljning, att skapa relationer och du ger förstklassig service till företagets kunder. Du har också ambition att snabbt lära dig företagets produktsortiment. Under rekryteringsprocessen kommer du utvärderas på följande personliga egenskaper:

* Relationsskapande
* Strukturerad
* Självgående
* Resultatinriktad

Övrig information

* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Länna, Stockolm. Viss del av arbetet kan skötas på distans.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och GSABs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
GSAB utvecklar och tillhandahåller produkter och lösningar som skapar fantastiska miljöer där människor trivs. Med fokus på design, en stark drivkraft för innovation och ett stort engagemang för att bidra till en mer hållbar värld har vi levererat lösningar under vårt varumärke Invitrea, till kunder med höga krav på estetik och perfektion i många decennier. Våra lösningar finns i några av våra mest ikoniska byggnader och används ofta där det finns höga arkitektoniska ambitioner oavsett om det är byggnader för kontor, kommersiella lokaler, offentliga miljöer eller privata hem.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15062585-SE