Jobbet Teamleader inom produktion sökes till växande företag i Helsingborg! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Teamleader inom produktion sökes till växande företag i Helsingborg! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Helsingborg

Arbetsbeskrivning

Trivs du i rollen som ledare? Har du förmågan att driva och motivera ett team? Vill du få in foten i ett snabbt växande företag och sätta fart på din karriär? Då kan du vara vår nästa teamleader!

Information om uppdraget:

I rollen som teamleader ansvarar du för att ditt arbetsteam presterar och levererar enligt uppsatta mål. Som person är du därför målinriktat och resultatdriven. Vi ser gärna att trivs i en fartfylld miljö med högt tempo. Du är också strukturerad och noggrann.Vidare har du ett professionellt förhållningssätt och motiveras av att bygga samt förvalta relationer med både medarbetare, kunder och andra intressenter. Därtill ser vi att du är flexibel och har förmågan att omprioritera din dagsplanering vid behov. Du har ett högt driv samt strävar för att ge kunden den bästa möjliga service genom att arbeta aktivt med ditt team.

Viktigt är att du som person är pedagogisk i ditt sätt att förmedla information och kan anpassa dig efter individens behov och dess förutsättningar och bemöta det på ett professionellt sätt.

Detta söker vi:

Har du tidigare erfarenhet av arbete inom produktion eller har haft en ledarroll i tidigare arbete är detta meriterande, dock inget krav. Du bör ha grundläggande kunskaper i Microsoft-Office.

Är det dig vi beskriver? Tveka i så fall inte att söka jobbet och få in foten i ett expanderande företag- nu har du chansen att bli en viktig person med på den resan.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45620

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till