Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Teamleader inom lokalvård sökes åt kund i Lund! jobb i Malmö på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Teamleader inom lokalvård sökes åt kund i Lund! på StudentConsulting

Teamleader inom lokalvård sökes åt kund i Lund!

StudentConsulting Malmö, Skåne län Heltid
Är du någon som trivs i en roll som innebär service, direkta kundkontakter och övergripande personalansvar? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett av världens största tjänsteföretag med 7 500 medarbetare i Sverige och 500 000 medarbetare globalt. Företaget omsätter cirka 4,5 miljarder SEK och kommer från ett flertal tjänsteområden som bland annat facility management, mat & dryck, teknik- & energitjänster, städtjänster och kontorstjänster.

I rollen som teamleader arbetar du nära både kunder och motiverade medarbetare. Ditt jobb är att skapa en positiv gruppdynamik där du ska leda, stötta och utveckla teamet. Du kommer även ha ansvar för nya medarbetare och se till att dessa får en god introduktion till städyrket. Du ska även vara beredd att utföra praktiskt servicearbete. Med kunders önskemål och synpunkter ska du aktivt kunna arbeta med merförsäljning och kvalitetsuppföljning. Andra förekommande arbetsuppgifter kommer vara administrativa uppgifter i form av frånvarorapportering, vikarieplanering och materialhantering.

Uppdraget är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Arbetstiderna är mån-fre 06.00-14:30.

StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd av vår kund. Tjänsten kommer indelas med en provanställning på 6 månader.

Detta söker vi:

För att passa i rollen som teamleader ska du besitta goda ledaregenskaper och som person ska du ha en känsla för service och du ska inte vara rädd för att skapa relationer med både medarbetare och kunder. Du har en känsla för merförsäljning och det är viktigt att du sätter kunden i fokus där du ska vara extra lyhörd inför kunders åsikter. För att vara aktuell för tjänsten bör du även ha:
- SRY utbildning/likvärdig utbildning
- Gymnasieutbildning/motsvarande utbildning
- Behärska svenska språket i både tal och skrift
- B-körkort för manuellt växlade bilar.
- God vana att använda olika datorprogram

Meriterande:
- Tidigare erfarenhet av städbranschen.

Sökord: Lokalvårdare, Städ, Teamleader, Teamledare

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59437