Jobbet Teamleader inom lönehantering! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Teamleader inom lönehantering! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Har du tidigare erfarenhet av att jobba med löner? Har du ett stort intresse för ekonomi? Vill du ta nästa steg i din karriär som är inriktat mot ledarskap? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för kunds räkning en Teamleader med inriktning löner. Vår kund är ett lönekonsultföretag som sköter sina kunders lönehantering då kunderna outsourcat denna process.
Tjänsten som Teamleader inom lönehantering innebär att dagligen leda och fördela arbetet inom supportavdelningen. Avdelningen består idag av två personer som arbetar brett med inkommande frågor till supporten. Samtalen per dag kan variera mellan 10 – 50 stycken beroende på tid på året. Arbetet inom supportavdelningen ska nu utökas för att även lönefrågor ska kunna hanteras av supporten. Du kommer att vara experten på området och stötta övriga i gruppen under upplärning samt fortsatt stöttning i det löpande arbetet. I rollen som Teamleader inom lönehantering kommer dina arbetsuppgifter bland annat bestå av:

-Stötta dina kollegor
-Hantera fakturafrågor
-Vara hjälplig vid systemfrågor som ex: granska reseräkningar, besvara frågor kring föräldraledighet
-Hantera övriga frågor som lön eller konton

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer bli anställd av oss på StudentConsulting men uthyrd till vår samarbetspartners kund som har kontor i Kista. Uppdraget beräknas starta omgående och löpa sex månader framåt med goda chanser till övertag. Arbetstiderna är förlagt vardagar mellan 08.00-17.00. Tjänsten passar dig som trivs i en arbetsmiljö med högt i tak och som erbjuder mycket frihet under ansvar.

Detta söker vi:

Vi söker dig som tidigare har erfarenhet av att arbeta med löner mer än ett år. Vi ser även att du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift. Som person är du strukturerad, noggrann och kommunikativ. Du har ett pedagogiskt förhållningssätt och har lätt för att anpassa ditt ledarskap efter olika situationer. I din roll som Teamleader kommer du att ha daglig kontakt med företagets kunder och övriga anställda. Därför är det av stor vikt att du är professionell i ditt bemötande och är kommunikativ. Du har goda kunskaper i Officepaketet samt har lätt för att sätta dig i affärssystem. Låter det här som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande. Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: elin.johansson@studentconsulting.com

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42848

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Redovisningsekonom till Nacka Stockholm Brightby
Vi söker säljare som vill vara med på vår nya satsning! Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Operativ inköpare till Apoteket Stockholm Placera Personal
EKONOMIASSISTENT TILL KONSULTUPPDRAG Stockholm Resultat AB
Elektronikmontör sökes Uppsala Lernia
Säljare Enköping Elgiganten AB
Erfaren Controller till myndighet Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Projektassistent inom inköp till Norrort Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Junior Controller till myndighet Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Network technician WAN at Scania Södertälje Scania
.Net Developer to Scania Södertälje Scania
Rikshem AB söker en ny Ekonomichef! Stockholm ogunsen executive search

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till