Jobbet Teamchef för mjukvaruutveckling har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Teamchef för mjukvaruutveckling publicerad av Axis Communications

Heltid
Sweden - Linköping
0,00kr/ år
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Hos oss får du vara med och bygga något stort. Från start. Med alla möjligheter att påverka, komma med idéer, skapa och sätta din prägel på vår nya utvecklingssajt!

Axis har sitt huvudkontor i Lund, där vår forskning och utveckling hittills varit samlad. Där arbetar över 1000 ingenjörer, utvecklare och testare med innovativa lösningar och komplexa problem. Det går riktigt bra för oss och nu är det dags att utöka med ytterligare en R&D site i Linköping.

Arbetet här kommer att innebära en kombination av den entreprenöriella, familjära känslan i det lilla start-up bolaget och den styrka och trygghet som följer med det större, väletablerade, världsledande företaget. Till stöd och ivrig hjälp finns självklart också alla kompetenta medarbetare i Lund som gärna delar med sig av sin kunskap.

AXIS OCH VÅR FRAMTIDA R&D SITE I LINKÖPING
Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning och intelligenta säkerhetslösningar! Idag är vi 3000 medarbetare över hela världen. Av dessa finns 1800 medarbetare i Lund och nu har det blivit dags att växa på ytterligare en ort i Sverige. Därför startar vi en site i Linköping som på sikt kommer att ha 100 personer anställda.

Fokus kommer ligga på mjukvara i allmänhet och cloud i synnerhet, inklusive kvalitetssäkring. Siten kommer ha ett helhetsansvar för sina projekt och kunna röra sig snabbt och fatta egna beslut. I Linköping kommer vi att utveckla övergripande helhetslösningar och system för att hantera och analysera video - hjärnan i våra intelligenta säkerhetslösningar.

DU OCH DIN ROLL
Som första teamchef på plats i Linköping kommer du att vara med och bygga ditt team från start. Totalt kommer du att ansvara för ett team på runt 15 personer.

Vi letar efter en person med engagemang och energi som vill utveckla både individer, grupp och verksamhet. Alla - inte minst du själv - ska tycka det är kul att gå till jobbet. Du triggas av utmaningen att skapa något nytt och har själv en stor nyfikenhet på att lära och utvecklas.

För att fungera bra i rollen har du tidigare erfarenhet av både mjukvaruutveckling och chefsskap. Vi ser också att du:

  • Är inkluderande och duktig på att skapa framåtanda och teamkänsla
  • Har god kännedom om mjukvaruutveckling i allmänhet, moln och/eller applikationsutveckling i synnerhet
  • Är van att jobba enligt agila principer
  • Har stort fokus på kundnytta och förståelse för användarperspektivet
  • Är självgående och initiativtagande

Axis präglas av en öppen och hjälpsam kultur där innovationen främjas av snabbrörlighet och korta beslutsvägar. Vi tror och hoppas att det är en miljö där du kommer trivas och utvecklas.

LÅTER DETTA INTRESSANT?
Tycker du att detta låter spännande? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag, då vi kommer att rekrytera löpande och hålla snabb takt i processen!  

Är du nyfiken, eller har några frågor, så kontakta gärna Henrik Lindmark, Niklas Morberg eller Johan Hallberg på +46 46 272 1800 så berättar vi mer!

Ser fram emot att höra av dig!

Referens

2071415

Om företaget

Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Ingenjör - Linköping).
Du kan avregistrera dig när som helst.