Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Teamchef Digital Marketing/Social Media till Lidl job in Stockholm at Ada Digital

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Teamchef Digital Marketing/Social Media till Lidl på Ada Digital

Teamchef Digital Marketing/Social Media till Lidl

Ada Digital Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Driv och utveckla Lidl Sveriges digitala och sociala kanaler som Teamchef!

Som Teamchef för Digital Marketing och Social Media på Lidl i Stockholm utgör du en nyckelroll i vårt operativa och strategiska marknadsföringsarbete för Lidl Sverige. Du driver ständig förändring i våra digitala och sociala kanaler, samtidigt som du leder och utvecklar ditt team. Vill du ta ditt nästa steg tillsammans med oss?

VI ERBJUDER DIG

  • En spännande och entreprenöriell arbetsgivare som utmanar den svenska livsmedelsbranschen, och som blivit utsedd till en topparbetsgivare 2021
  • Stora möjligheter för utveckling både professionellt och personligt
  • Lidl Sveriges förmånspaket med bland annat förmånsbil (Hybrid- eller elbil från BMW)
  • En nyckelroll för vår svenska marknad med stort mandat att driva våra strategier framåt

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Teamchef för Digital Marketing och Social Media är din roll att leda och coacha teamets medarbetare samtidigt som du driver och följer upp Lidl Sveriges kampanjer. Dina uppgifter är att:

  • Driva och utveckla Lidl Sveriges digitala och sociala kanaler i samråd med teamet och interna kontakter på ledningsnivå
  • Arbeta nära interna och externa intressenter för att planera kampanjer
  • Planera årliga insatser och styra KPI:er utifrån organisationens behov, strategi och budget, samt rapportera och följa upp aktiviteterna inom området
  • Arbeta nära våra byråer och utgöra kontaktperson och beställare för våra byråsamarbeten

Du kommer även att representera Sveriges Online-avdelning i internationell kontakt med andra Lidl-länder. Utöver detta leder du teamet framåt i det löpande arbetet. Hos oss lägger vi stor vikt på coachande och utvecklande ledarskap och som Teamchef utvecklar du både teamet och medarbetarna.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du ingår i ett team om totalt fem personer på vår Kommersiella avdelning. Här ingår utöver marknadsavdelningen kampanj, sortiment och Category Management. Dina kollegor i Digital Marketing och Social Media-teamet utgörs av två digitala kommunikatörer, en formgivare samt en Social Media Manager. Du rapporterar till marknadschefen och har ett nära samarbete med samtliga avdelningar.

Du tillhör vårt svenska huvudkontor – vi har precis flyttat in i vårt sprillans nybyggda kontor i norra Stockholm. Här har vi bland annat laddningsstationer för elbilar, lunchrestaurang och toppmoderna mötesrum och kontor. Just nu arbetar vi till stor del hemifrån men så snart läget tillåter ser vi en flexibel lösning med kombinerat hemarbete och att vi träffas på kontoret.

MER OM DIG

Vi söker dig som har flera års erfarenhet inom Online och/eller Digital Marketing samt kommunikation. Du kommer från en liknande intern roll, eller från byråsidan och ser att ditt nästa steg är att arbeta internt. Du har erfarenhet av att driva kampanjer och projekt och av att följa trender, sätta strategier och följa KPIer. Verktygsmässigt arbetar vi med av Google Analytics, Google Campaign Manager, DV360, Facebooks Business Manager och Ads Manager, och erfarenhet av dessa är viktigt för att snabbt sätta dig in i rollen. Svenska samt engelska är krav för tjänsten och tyska är givetvis ett plus!

Som person trivs du i en roll där du får leda både processer och personer framåt. Du tar initiativ och driver dina idéer framåt, samtidigt som du driver och motiverar de runt omkring dig mot era gemensamma mål. Känner du igen dig?

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
 

Rekommenderade färdigheter

Vi (Textredigeringsprogram)
Svenska (Undervisning)
Kontaktperson
Engelska (Undervisning)
Tyska (Undervisning)

Rekommenderade jobb

Teamchef Digital Marketing/Social Media till Lidl
Ada Digital Stockholm Heltidsanställd
Junior jurist sökes till statlig myndighet
Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Accounting Manager Sweden/ Redovisningschef
Selecta AB Stockholms län - Solna Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 9C089E5BC10E4F3A9AE29455D373491F