Jobbet Team Manager @ Semcon Product Information Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Team Manager @ Semcon Product Information Stockholm publicerad av Semcon

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltidsanställd
Stockholm
16 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du en energifull person som brinner för att skapa engagemang hos dina medarbetare? Då är du välkommen till vårt grymma team! 
På Semcon tror vi på människor först – inte bara syns det i vårt sätt att arbeta med användaren i fokus, men även internt. Hos oss får och förväntas våra medarbetare ta plats och komma med förbättringsförslag, vi tror starkt på en kultur som präglas av upptäckarglädje. Att vara Semconit innebär att våga fråga, att tänka utanför boxen, vara nära våra kunder och hjälpa dem i deras framgångar. 
För att fortsätta lyckas med detta är rollen som Team Manager avgörande, då våra ledare är en oerhört viktig pusselbit i att skapa de bästa förutsättningarna för inspiration och kompetensutveckling hos våra medarbetare.  
Vår arbetsplats präglas av relationer mellan människor, ansvar och engagemang. Du kommer att få arbeta i ett ledarteam med fyra andra kollegor med högt driv och en vilja att ständigt göra saker bättre. Vi söker dig som har en stark vilja att jobba tillsammans och att med hjälp av nya idéer driva verksamheten framåt. Hos oss kommer du att ha roligt och ha möjlighet att påverka! 
Rollen som Team Manager 
I rollen som Team manager erbjuder vi ett varierande och målinriktat arbete med tydligt affärs-, kund- och personalfokus. Arbetet bedrivs i högt tempo, i sann teamanda och ett skratt är aldrig långt borta. 
Dina främsta prioriteringar blir vårt team och våra kunder. Vi vet att det är våra medarbetare som kan göra den verkliga skillnaden för vår och våra kunders verksamhet. Ditt uppdrag blir därför att inspirera, motivera och coacha dina teammedlemmar till att leverera ett strålande resultat varje dag. En annan viktig del i ditt arbete blir att skapa och förvalta våra kunders förtroende. Vårt team har även ett nära samarbete med våra Ungerska kollegor och du kommer att bli en viktig del i att stötta ett fortsatt gott samarbete mellan Stockholm och Budapest. 
Vi tror att det här är du 
Även om din tekniska bakgrund och din erfarenhet inom sälj är gynnsam för rollen så är det dina ledaregenskaper som kommer att lämna avtryck. Vi har ambitioner att fortsätta växa i regionen och du kommer att vara viktig för vår fortsatta framgång. Du är affärsmässig, proaktiv, orädd och har en god kommunikativ förmåga. Du är duktig på att bygga och förvalta relationer och skapar enkelt förtroende hos andra. Din analytiska förmåga bidrar till ständiga förbättringar av vårt arbetssätt och ditt mål är att hjälpa våra medarbetare att prestera.  
Och vi tror att det här är sådant du har gjort 
För att lyckas i rollen har du en bakgrund inom konsultbranschen med några års erfarenhet av en personalledande position alternativt en roll som projektledare och är väl förtrogen med löpande kundkontakter. Det är meriterande om du har erfarenhet av produktinformation, teknikinformation eller eftermarknadsinformation. Då vi agerar i både nationella och internationella miljöer kräver rollen att du behärskar svenska och engelska flytande, i både tal och skrift. 
Känns detta som rätt utmaning för dig? 
Skicka då in din ansökan till oss och berätta vem du är och vad du har att erbjuda. Vi tillämpar ett löpande urval, med sista ansökningsdag den 26 oktober. 
Om du vill veta mer om hur det är att arbeta med oss och en av företagets mest framgångsrika avdelningschefer, Anna-Karin Flöjt, är du välkommen att kontakta Jesper Netinder som är personen du kommer ersätta på telefon 0708 209442. Jesper berättar gärna mer om rollen och hur det är att arbeta i teamet. Du är självklart välkommen att kontakta Anna-Karin direkt på 0739 205958. 
Vi ser fram emot din ansökan! 

Referens

145470

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till