SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Team Leader till ICA Försäkring jobb i Växjö på ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Team Leader till ICA Försäkring på ICA

Team Leader till ICA Försäkring

ICA Växjö, Kronobergs län Heltid
Ansök på företagets hemsida


ICA Försäkring i Växjö söker Team Leader till ett av våra team. Teamet jobbar med proaktiv service och försäljning genom utgående samtal till befintliga och nya kunder.


Om jobbet som Team Leader

Som Team Leader har du personal-, försäljnings- och budgetansvar för ditt team. Du ansvarar för att motivera och utveckla dina medarbetare genom olika individ- och teambaserade aktiviteter och verktyg. 

Dina huvudsakliga uppgifter är att coacha och utveckla ditt team för att säkra att de levererar en förstklassig kundupplevelse med hög, kvalitativ försäljning. En viktig del av arbetet är att sätta upp mål och hjälpa dina medarbetare att ständigt utvecklas genom tydliga individuella utvecklingsplaner.


Som Team Leader ansvarar du för att driften av verksamheten ständigt förbättras och optimeras utifrån kundens och företagets krav och förväntan. Vidare har du ett arbetsmiljöansvar med uppgift att skapa en positiv och engagerande arbetsmiljö i ditt team och på kontoret. Du bidrar aktivt till att utveckla teamet genom utvecklingsförslag, tekniska förbättringar och proaktivt driva kundens intresse genom samarbete i organisationen. 


Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning och tillträde sker enligt överenskommelse.


Vi söker dig som:

  • Har dokumenterad erfarenhet av försäljning och kundservice
  • Är utåtriktad, lyhörd och sympatisk
  • Är driven, entusiasmerande och har mycket god samarbetsförmåga
  • Ställer krav, sätter mål och följer upp arbetet
  • Är analytisk och strukturerad
  • Är en stark företrädare för ICA Försäkrings värderingar (enkelhet, engagemang och entreprenörskap)


Rollen som ledare medför stort ansvar och det kommer ställas höga krav på ditt förhållningssätt, agerande och ledarskap. Av denna anledning är det en fördel om du har tidigare ledarerfarenheter.


Därför ska du välja ICA

Varje dag är en härlig utmaning på ICA Banken & ICA Försäkring. Varför det? Jo, för att hela vår bransch håller på att förändras. Och den förändringen öppnar för spännande utmaningar där gamla invanda sätt att jobba utmanas. Det betyder också att vi måste hålla oss i konstant utveckling. På riktigt. Både som individer och som verksamhet. Vi behöver föra samman innovation och digitalisering i en härlig kombination, där vi tillsammans kan hitta de där smarta och praktiska lösningarna som kunderna knappt vet om att de behöver. Än.

[ Link removed ] .


Vad händer nu?

Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Henrik Snögren, [ Email address blocked ] . Vi jobbar med löpande urval och intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 31 januari.

ICA ska spegla våra kunder och samhället, vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund, kompetenser, kunskap och erfarenheter. Tester kan förekomma i processen. Vi värnar om goda arbetsmiljöförhållanden med mål om helt rökfria arbetsplatser och tillämpar drogtestning, kontroll av kreditupplysning och utdrag ur belastningsregistret i samband med rekryteringen.

[ Link removed ] .

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: R0018072