Jobbet Team Leader / Verksamhetsutvecklare till INVID har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Team Leader / Verksamhetsutvecklare till INVID publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Jönköping

Arbetsbeskrivning

Lockas du av att arbeta i en varierad roll på en arbetsplats med en kultur som uppmuntrar till dialog och innovation? Har du dessutom tidigare arbetslivserfarenhet inom IT och vill kombinera detta med ledarskap? Då kan jobbet som Team Leader vara något för dig!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos INVID.

Om företaget

INVID är en proaktiv IT-partner och rådgivare som förenklar och förbättrar. Företaget har sedan starten år 1995 haft framgångsrika år vilket återspeglar sig i medarbetarnas engagemang och kompetens. INVIDs partnerskap bygger på närhet, lyhördhet och transparens. Företaget har alltid ögonen på omvärlden för att tillsammans och proaktivt hitta lösningar som förenklar och stärker kundernas verksamhet och utveckling. INVID omsätter ca 245 MSEK och är drygt 110 anställda fördelade på sex orter. Verksamheten är indelad i tre affärsområden-, Verksamhetsstöd, Drift och Infrastruktur. I denna tjänst ingår du i affärsområdet Infrastruktur som idag består av 24 personer. Affärsområdet arbetar med digitalisering, mobilitet, informationshantering, säkerhet och molnbaserad IT-arkitektur. Hos INVID får du fördelarna så som insikt i många spännande verksamheter, personlig utveckling och möjlighet till att påverka. Du blir minst sagt en del av ett härligt gäng där ni tillsammans bidrar till företagets fortsatta tillväxt.

Arbetsuppgifter

I rollen som Team Leader ges du möjligheten att påverka din roll beroende på vad som intresserar dig mest. Du ansvarar för ett konsultteam på 6 personer där ledarskap och coachning kommer kombineras med antingen en säljorienterad eller en konsultmässig roll. Teamets huvudsakliga uppdragsområden ligger inom Microsofts molntjänster. Som konsult hjälper du företag utveckla sin verksamhet genom IT-lösningar som effektiviserar och förenklar. Du arbetar med en variation av kunder och uppdrag parallellt i en omväxlande miljö. Konsultuppdragen handlar om rådgivning, genomföra förstudier och workshops samt uppsättning av de molnbaserade lösningar som teamet arbetar med. Som säljare ansvarar du för hela försäljningsprocessen där fokus blir att identifiera potentiella kunder inom de målgrupper som företaget riktar sig mot. Syftet är att stärka företagets position på marknaden och öka affärsmöjligheterna. Du upprätthåller en god kunskap om IT-branschen och planerar strategiska aktiviteter som ska genomföras för en god affärsrelation. Vidare ingår du i en styrgrupp där du tillsammans med affärsområdeschefen upprättar, planerar och följer upp affärsplanen. Du arbetar aktivt med att coacha och arbetsleda teamet för att säkerställa kvalitén och utvecklingen. Tjänsteutveckling och kompetensutveckling inom ditt team är kritiska områden som du förväntas ta ansvar för. Du ansvarar dessutom för teamets omsättningsbudget och rapporterar till affärsområdeschefen.

Formella krav

• Arbetslivserfarenhet inom digitalisering, informationshantering, säkerhet, verksamhetssystem, affärssystem, beslutsstöd, eller molnbaserade tjänster inom Microsoft • God förståelse för digitaliseringsprocesser och verksamhetsutveckling med hjälp av IT • B-körkort • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska • Meriterande: Erfarenhet inom ledarskap För att trivas i rollen bör du vara en person som kan motivera och inspirera andra. Du är en lagspelare som trivs med att arbeta i tätt samarbeta med dina kollegor och du har förmågan att anpassa ditt ledarskap efter de individer som du arbetar med. Vidare drivs du av att ta fram nya koncept och kommer ofta på nya idéer och infallsvinklar i arbetet. Som person har du ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och som leder till resultat.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse Plats: Jönköping Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: team leader, team ledare, ledare, ledarskap, verksamhetskonsult, verksamhetsstöd, affärssystem, digitalisering, försäljning, konsult, sälj, säljare, IT-konsult, IT-branschen, IT, kund, heltid, rekrytering, Jönköping, INVID

Referens

2694301

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till