Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Team Lead till Data and Analytics Technology - ICA Sverige jobb i Solna på ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Team Lead till Data and Analytics Technology - ICA Sverige på ICA

Team Lead till Data and Analytics Technology - ICA Sverige

ICA Solna, Stockholms län Heltid

ICA strävar efter att göra varje dag lite enklare för våra handlare och för våra kunder. Hos oss, Data and Analytics Technology, betyder det att fortsätta bli mer datadrivna vilket också är en av de högst prioriterade förflyttningarna på ICA just nu. Vår uppgift är att förädla och tillgängliggöra data på bästa sätt för vår verksamhet. Det gör vi i tätt samarbete med Analysavdelningen och verksamheten.


I rollen som Team Lead leder du team som tar idé till användbara och effektiva produkter inom området data. Vi har inte bara ökat fokus inom området utan vi dessutom mitt uppe i att gå över till Google Cloud Platform vilket innebär nya team och arbetssätt, något som vi tycker är spännande och kul.


Det här är ditt blivande jobb:

I rollen som Team/Delivery Lead ansvarar du för att leverera affärsvärde inom området data. Du leder team om 5–10 data engineers och ansvarar för scope, tidsramar och budget.


Du har stora kontaktytor i rollen och daglig kontakt med utvecklare och analytiker. Du representerar även verksamhetens behov genom nära kontakt med IT och andra nyckelpersoner såsom produktägare, Data Architects och Data Engineers.


Utöver leverans i initiativen ser du, tillsammans med andra delivery leads och linjechefer, till att teamet utvecklas och att gemensamma arbetsprocesser utvecklas t.ex. genom automation.


Vem är du?
Du bör ha en universitets- eller högskoleutbildning som civilingenjör, civilekonom eller motsvarande samt gärna några års erfarenhet i liknande roller till exempel som tech lead, produktägare, product manager, eller projektledare inom data och/eller analys. Vi tror även att du, liksom vi, anammat det agila arbetssättet samt att du har erfarenhet av att arbeta med förändring inom större organisationer.


Som person är du lyhörd, kan entusiasmera och är intresserad av människor. Du värnar om teamet och trivs att vara involverad i hela produktlivscykeln. Du är uthållig men även nyfiken och har god förståelse av området data och analys. Du är kommunikativ och van att kommunicera med olika stakeholders och kan paketera budskapet efter mottagaren.


Det är meriterande om du har erfarenhet och förståelse för DevOps, Cloud teknologi samt vana att arbeta med mångkulturella team.


Sista dag för ansökan

Om du känner att den här tjänsten är precis vad du vill göra och du är nyfiken på ICA se till att ansöka så snart som möjligt, då vi gör löpande urval. Dock senast 2021-09-30


Kontaktinformation

Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef Magnus Ahlkvist, [ Link removed ]
Frågor om rekryteringsprocessen besvaras av Markus Öhman, rekryterare 076-695 62 04


Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.


Är du nyfiken på oss och vill bli en av våra nya kollegor? Klart du är! Välkommen med din ansökan

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: R0014186