Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Team Lead/Scrum Master till Phoniro i Norrköping jobb i Norrköping på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Team Lead/Scrum Master till Phoniro i Norrköping på Randstad AB

Team Lead/Scrum Master till Phoniro i Norrköping

Randstad AB Norrköping, Östergötlands län Heltid


arbetsbeskrivning.

Har du ett stort intresse för systemutveckling och vill arbeta på ett ledande bolag inom välfärdsteknik och e-hälsa? Vill du vid sidan av utvecklingsarbetet även ta en ledande roll i utvecklingsteamet? Nu finns möjligheten att få en ansvarsfull roll som erfaren utvecklare i kombination med att vara Team Lead eller Scrum Master!

Hos oss får du vara med att driva utvecklingen av framtidens välfärdsteknik som varje dag skapar ett rikare liv för våra äldre samt stor nytta för våra kunder. Phoniro erbjuder IT-lösningar för vård och omsorg som spänner över allt från kraftfulla molntjänster och backendsystem till mobilappar och hårdvara, som bland annat innefattar digital nyckelhantering, larmsystem för särskilda boende, digital tillsyn och tid- och insatsuppföljning. Våra lösningar finns i 200 av Sveriges kommuner och totalt görs mer än 85 miljoner hemtjänstbesök varje år med stöd av våra lösningar. Vi är stolta och glada över våra lösningar och system då de bidrar till verklig samhällsnytta!

Just nu söker efter en Team Lead/Scrum Master till teamet Solution Development som är vår utvecklingsavdelning. Vi är ca 30 personer med ett brett spektrum av kompetenser som är baserade i Norrköping och i Halmstad.


ansvarsområde.

Utvecklingen av våra system och tjänster sker främst i en Microsoftmiljö. Där är .Net, Visual Studio, C#, SQL Server och Git baskomponenterna i vår leverans och vi vill givetvis att du tillsammans med oss utvecklas inom området. Vi söker dig som ligger i framkant och som vill arbeta med cloud-lösningar, Azure DevOps, CI/CD eller mer mot arkitekthållet. 

Du blir en nyckelspelare i vårt teambygge där du både bidrar med din tekniska kompetens men även ditt personliga driv. Vi ser att du har ett intresse av att utveckla och leda team, antingen som Team Lead eller som Scrum Master. Som Scrum Master bidrar du exempelvis genom planering, sprintar, daily, backlog, reviews och rectrospectives. Du coachar och stöttar teamet i agila metoder/principer samt driver förbättringsarbeten inom den agila processen.

Oavsett inriktning är du handlingskraftig och leder genom att vara ett gott föredöme samt genom att skapa engagemang och bidra till att teamet är motiverade. Möjligheterna är många, tillsammans utformar vi en roll som innebär en intressant nästa utmaning för just dig! 


kvalifikationer.

Vi söker dig med flerårig erfarenhet av systemutveckling inom .Net. För att passa i rollen tror vi att du:
  • brinner för systemutveckling, främst med fokus på backend
  • vill ta en ledande roll i vårt utvecklingsteam 
  • anser att kvalitet inte är ett jobb utan snarare en filosofi som alla i en utvecklingsorganisation bör anamma
  • har erfarenhet inom .Net och C#
  • har erfarenhet av SQL Server
Som sökande är det ett plus om du: 
  • vill utveckla en spännande karriär i vår leverans som innebär en förädling av våra befintliga systemlösningar och framtagande av nya tjänster i vår molnleverans
  • har tidigare erfarenhet som Scrum Master eller Team Lead 
  • har erfarenhet av Azure och containerlösningar som Docker
  • behärskar HTML, CSS och Bootstrap
Vi tror att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vem är du?
För att passa i rollen så ska du vilja vara en del av ett lag som levererar välfärdsteknik i världsklass. Du är nyfiken och har en drivkraft att bygga och utveckla relationer samt är skicklig på att både se detaljer och förstå sammanhang.

Som person tror vi att du är prestigelös, lyhörd och att du gillar samarbete. Du trivs med att jobba i ett team mot gemensamma mål samtidigt som du är självgående och initiativtagande där du har förmågan att fatta egna beslut och driva ditt arbete framåt.


ansökan.

I denna rekrytering samarbetar Phoniro med Randstad Technologies som är ett nischat rekryterings- och konsultbolag inom IT. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. För mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sebastian Dejler på [ Email address blocked ] eller 0725-29 06 05.
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201370708