Jobbet Team coach till expansiva Ida Infront i Linköping har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Team coach till expansiva Ida Infront i Linköping publicerad av Skill

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltid
Linköping
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning


Är du en skicklig utvecklare som uppskattar lagspel där du gärna tar kaptensbindeln? Vi söker nu en Team Coach till framgångsrika Ida Infront. Här har du möjligheten att bli en avgörande del i utvecklingen av samhällsviktiga system som bl.a. möjliggör ett passfritt Europa, e-deklarationer och effektiva dna-analyser.

Om företaget
Ida Infront är ett väletablerat företag med mångårig erfarenhet av ärendehantering, e-arkiv och säkert informationsutbyte. Företaget grundades 1984 i Linköping och är en del av IT-koncernen Addnode Group. Deras kunder återfinns främst bland myndigheter, försäkringsbolag samt banker. Ida Infront löser kundernas verksamhetsbehov genom att implementera systemlösningar med den egenutvecklade produktfamiljen iipax som grund. Företagets kontor finns i Stockholm, Linköping, Oslo och Mumbai. På Ida Infront blir du en del av ett framgångsrikt IT-produktföretag med platt organisation och stabil kundbas. Det är ett värderingsstyrt företag med stark laganda som satsar på att ge sina medarbetare goda möjligheter till kompetensutveckling. Du erbjuds stora möjligheter att påverka, trevliga kollegor samt stimulerande arbetsuppgifter i fina lokaler.

Dina arbetsuppgifter
Som Team coach hjälper du ditt team att arbeta så effektivt som möjligt enligt vår agila utvecklingsmodell. Detta innebär att du både tar en aktiv del i teamets planering av sin verksamhet samt har en drivande roll i teamets kontinuerliga förbättringsarbete. Som Team coach arbetar du i nära samarbete med produktägare och projektledare för att uppnå teamets mål. Du ingår också själv i teamet som systemutvecklare och arbetar tillsammans med ditt team för att realisera de krav som ställts på den lösning eller produkt ni utvecklar. De huvudsakliga uppgifterna innefattar design, tidsuppskattning, utveckling och testning. Du och ditt team ansvarar för den tekniska lösningen, vilket innefattar arkitektur, design och teknikval. Ni är experter på systemutveckling och arbetar på ett sätt som garanterar hög kvalité och effektivitet samt bidrar till att vi alltid förbättrar oss och ligger i framkant både vad gäller teknik och process.

Din profil
Vi söker dig som är en skicklig utvecklare, som trivs med agila metoder och är drivande för att få ditt team att prestera. Som person är du kommunikativ och målinriktad. Du har förmågan att motivera och engagera andra så att ni som grupp presterar tillsammans. Det är också viktigt att du har en helhetssyn och arbetar utifrån teamets kortsiktiga och långsiktiga mål. För att passa i rollen tror vi att du har: - Relevant högskole- eller universitetsexamen - Några års erfarenhet av utveckling - Goda kunskaper inom Agil utvecklingsmetodik - Erfarenhet av att coacha eller leda team, möjligtvis i rollen som Scrum Master - Erfarenhet av Java- och webbutveckling

Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar Ida Infront med Skill. Rekryteringen avser anställning hos Ida Infront. Vi tillämpar löpande urval, sök därför redan idag! Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Pontus Lundquist, 013- 32 94 15 alt. pontus.lundquist@skill.se eller Pehr Petersson, 013- 473 20 65 alt. pehr.petersson@skill.se

Referens

3096

Liknande jobb

Innesäljare till Phoniro Norrköping Skill
Verksamhetsutvecklare Linköping SAAB
Personlig assistent till kvinna Finspång Assistansbolaget i Sverige AB
Sjuksköterska till Norrköpings kommun Norrköping Centric Care
Microsoft Dynamics CRM Technical Consultant Linköping Nigel Frank International
Långt konsultuppdrag till Bank i Linköping Linköping Amendo Bemanning
Elektriker Kisa Södra
Ekonomiassistent till långsiktigt uppdrag Norrköping Academic Work
Bygg och anläggninskonsult till Ramböll Norrköping Academic Work
Ekonomiassistent 50-100% Norrköping Poolia
CGI Talent Program Norrköping CGI
CGI Talent Program Linköping CGI
Truckförare sommarjobb Norrköping Lernia
Truckförare sommarjobb Katrineholm Lernia

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Utbildning - skola - Linköping).
Du kan avregistrera dig när som helst.