Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Tar du studenten 2021? Säkra ditt heltidsjobb inom kundtjänst direkt därefter! job in Göteborg at Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tar du studenten 2021? Säkra ditt heltidsjobb inom kundtjänst direkt därefter! på Uniflex

Tar du studenten 2021? Säkra ditt heltidsjobb inom kundtjänst direkt därefter!

Uniflex Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Jobbeskrivning
Vill du slippa vara arbetslös efter studenten? Nu har du chansen att säkra ett långsiktigt heltidsjobb redan nu! Här arbetar du i ett stort gäng, med en positiv och glad attityd! Arbetsmiljön präglas av tävlingar, skratt och gemenskap! Ingen tidigare erfarenhet krävs utan endast driv och viljan att försöka! I rollen tar du emot inkommande samtal från företagets kunder. Du arbetar för välkända och stora varumärken. Vanliga frågor från kunderna är rörande abonnemang, produkter, fakturor och även teknisk support. Vi söker dig som både vill jobba med support åt det tekniska hållet men också du som är nyfiken på merförsäljning och utvecklas mer inom detta.

Personliga egenskaper
Arbetet inleds med en betald utbildning inom kundhantering och företagets produkter och tjänster. Därav finns inga krav på tidigare förkunskaper! Bra va? Du får lära dig allt ute på plats. Du som söker är van att jobba med dator och du skriver samt pratar obehindrat både svenska och engelska. Meriterande är erfarenhet av service/sälj och tekniska färdigheter/intresse. Våra kundtjänstuppdrag är långsikta och vi söker därför dig som vill arbeta under en längre period och kanske tom utvecklas vidare inom företaget? Det erbjuds goda möjligheter till detta för dig som är driven och engagerad! Provanställning i 6 månader tillämpas som senare övergår till tillsvidare. Arbetstiderna varierar vilket gör att du behöver kunna jobba dagtid, kvällstid och vissa helger enligt schema. Du får ditt månadsschema i god tid. Välkommen med din ansökan!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 

Rekommenderade jobb

Tar du studenten 2021? Säkra ditt heltidsjobb inom kundtjänst direkt därefter!
Uniflex Göteborg Heltid
Administrativ assistent till Kärcher i Göteborg
Kärcher AB Västra Götalands län - Hisings Kärra Deltidsanställd
Ej angett
Avdelningschef till Jakobsdals Charkuteri i Göteborg
Aktiebolaget Jakobsdals Charkuteri Västra Götalands län - Göteborg Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 54618