Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Talent Sourcer till Randstad Life Sciences i Göteborg jobb i Göteborg på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Talent Sourcer till Randstad Life Sciences i Göteborg på Randstad AB

Talent Sourcer till Randstad Life Sciences i Göteborg

Randstad AB Göteborg, Västra Götalands län Deltid


arbetsbeskrivning.

Är du naturvetare eller ingenjör inom Life Science med intresse för människor och gillar att se resultat av ditt arbete? Vill du jobba i ett team där vi använder oss utav våra styrkor för att nå vårt mål?  Då borde du söka rollen som Talent Sourcer hos oss på Randstad Life Sciences i Göteborg och bli vår kollega. Vi ser fram emot att lära känna dig!


ansvarsområde.

Som Talent Sourcer/kandidatansvarig kommer du att fokusera på att hitta, attrahera och matcha de bästa kandidaterna inom Life Science branschen med spännande uppdrag hos våra kunder. Du kommer att arbeta tätt ihop med våra säljare och konsultchefer och tillsammans fokusera på att expandera vår affär och vår positiva påverkan på Life Science Göteborg! Arbetet är mycket utåtriktat och du har ansvar för att rekrytera rätt kompetens i rätt tid till våra kunder och arbetar aktivt med att utveckla och vårda relationen till kandidater. 

Som Talent Sourcer är du den som träffar de flesta av våra kandidater inom Life Science branschen. Du searchar, gör urval av ansökningar, intervjuar och referenstar. Du är en viktig spelare vad gäller att attrahera talanger och du matchar rätt person till rätt uppdrag. I arbetet kommer du bland annat att använda dig av olika digitala kanaler för att nå ut till kandidater, närvara på arbetsmarknadsmässor, hålla i kandidat-mingel och olika events etc. Det är viktigt att du gillar att träffa många nya människor och är bra på att kommunicera både muntligt och skriftligt. Att vara lyhörd för kundernas behov, genomföra kravprofilsanalyser och fullfölja genom att presentera det rätta kandidaturvalet är grundläggande i arbetet.arbetstider.

Tjänsten omfattar heltid och löper tillsvidare. Våra anställningar inleds med sex månaders provanställning. Vi utgår från Randstads kontor i centrala Göteborg.


kvalifikationer.

Vi söker dig som har ennaturvetenskaplig- eller ingenjörsutbildning med inriktning mot Life Science. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom bioteknik-, medicinteknik- eller läkemedelsbranschen, alternativt erfarenhet av forskning.
Det är också meriterande med erfarenhet inom konsultverksamhet och rekrytering. Flytande svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning.

Personliga egenskaper
Du är engagerad och trivs i en miljö där det är mycket att göra och där förändringar sker ofta
och snabbt. Du har ett strategiskt och affärsmässigt tankesätt och är bekväm med att ta
ansvar. Det är även viktigt att du är lösningsorienterad och att du är orädd inför nya
utmaningar. För att lyckas i den här rollen behöver du vara duktig på att samarbeta och kommunicera, såväl internt med kollegor och konsulter, som externt med kunder och kandidater. Då tjänsten består av många olika delar, inklusive en del administration, är det även viktigt att du är strukturerad och har förmågan att organisera ditt eget arbete på ett effektivt sätt. Har du
erfarenhet av projektledning och att jobba mot deadlines ses det som positivt. Ett prestigelöst
förhållningssätt till människor och arbetsuppgifter är en förutsättning för att trivas i teamet där
vi alla jobbar tillsammans och hjälps åt.ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan! 
Notera att urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

För frågor som rör rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att höra av dig till Maria Johansson, HR Talent partner via: [ Email address blocked ]

Vi ser fram emot din ansökan! 

[ Link removed ] />

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201371023