SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Talent Agent Manager till Invici i Stockholm jobb i Stockholm på TNG Group AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Talent Agent Manager till Invici i Stockholm på TNG Group AB

Talent Agent Manager till Invici i Stockholm

TNG Group AB Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Invici söker en Talent Agent Manager! Vill du driva metoder för att hitta kandidater på ett bolag i en utvecklingsresa?

Vi behöver bli fler i vårt härliga team! Invici rekryterar framtidens kvalificerade ekonomer. Som Talent Agent Manager skapar du inflöde av våra kandidater och konsulter: du är aktiv i våra digitala kandidatkanaler, paketerar våra kunders arbetsgivarerbjudande och säkerställer en fantastisk kandidatupplevelse!

Vår drivkraft är att hitta den perfekta matchen mellan kunden och kandidaten. Vi arbetar med stor respekt för alla våra kontakter oavsett roll och position. Nu har vi påbörjat en viktig utvecklingsresa för att lyckas möta morgondagens behov av kompetens. Är du en person som kan ta leaden? Ser du smarta lösningar där andra fastnar vid problem? Då är det dig vi vill ha med oss!

Ditt anställningserbjudande

Vi erbjuder dig att tillsammans med oss utveckla vårt search och rekryteringsarbete hela vägen från idé till genomförande. Du får en unik möjlighet att vara med att driva och stötta Invici i den digitala utvecklingen som vi står inför. Rollen ger dig stor möjlighet att påverka, att testa och att utmana dig själv i en varm och välkomnande miljö med höga ambitioner.

På Invici AB ingår du också i en större koncern med en stark finansiär. En samhörighet med systerbolag som till exempel undertecknad - TNG Group AB.

Dina arbetsuppgifter

Som Talent Agent Manager har du en nyckelroll på Invicil Du är ofta den första som etablerar kontakt med våra konsulter och kandidater. Du är mitt i vårt hjärta och du arbetar nära våra rekryteringskonsulter och konsultchefer. Dina arbetsuppgifter omfattar att du:

  • Är drivande i att utveckla vårt arbetssätt av våra processer för attraktion av kandidater och konsulter.
  • Är först i ett team av Talent Research Agents där du trampar upp nya stigar.
  • Deltar ofta i gemensamma uppstartsmöten hos våra kunder där du och rekryteringskonsulter. tillsammans ringar in kompetens- och attraktionsprofil för rollen som ska rekryteras.
  • Söker efter kandidater genom search enligt vår rekryteringsprocess.
  • Använder digitala verktyg, sociala medier och Google för att nå ut till passiva kandidater som inte är aktivt arbetssökande, även pro-aktivt.
  • Stöttar våra rekryteringskonsulter i att hantera ansökningar, testresultat, referenstagningar och bakgrundskontroller.
  • Säkerställer en fantastisk kandidatupplevelse.

Värt att veta

Vi tycker det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Vi är öppna för arbete remote samtidigt som vi gärna ses på kontoret för utbyte av tankar och idéer och inte minst för att ses och ha roligt på jobbet!
Vi söker dig för en heltidstjänst. Tjänsten är tillsvidare och inleds med en provanställning på 6 månader.

Invicis fina lokaler är centralt i Stockholm mitt emot Hötorget med närhet till all kollektivtrafik.

Våra förväntningar

Det är viktigt att du är digital och vill utvecklas vidare inom rekrytering. Det viktigaste är dock att du är orädd att testa nya vägar för att nå bättre resultat. Eftersom du ofta kommer köra fast – det gör man när man rekryterar utmanande specialistroller – så är det av största vikt att du har en lösningsorienterad läggning och en positiv grundinställning.

Vi ser gärna att du har jobbat med search tidigare och om du har erfarenhet av att jobba med ekonomitjänster så är det ett plus. Du kommer att trivas bäst om du uppskattar lagarbete och att arbetet kan växla både i fokusområden och hastighet från dag till dag.

Ett förändrat sökbeteende hos många kandidater gör att utvecklingen går snabbt framåt och vi använder flera digitala kanaler i vårt arbete, där LinkedIn är ett av våra främsta verktyg, så det är ett plus om du har jobbat i LinkedIn tidigare. Det är viktigt för oss att du är helt bekväm i övrigt med att arbeta med digitala verktyg och system, då det är en stor del av vår resa framåt.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 51D82AA39CB24223BB36C711E5780178