SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Talent Manager på Future Value

Talent Manager

Future Value Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Future Value är ett rekryteringsföretag med stark lokal förankring som rekryterar kvalificerade ekonomer till såväl fasta tjänster som konsultuppdrag. Som specialister är det vårt uppdrag att ge dig guidning kring marknaden och olika karriärmöjligheter. Med lång erfarenhet, kunskap och ett stort engagemang hjälper vi dig vidare till nästa steg i karriären.


Är du i startgroparna av din karriär? Trivs du i en social roll med många kontaktytor där driv och eget ansvar värderas högt? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Sedan Future Value grundades 2010 har vi varit en given samarbetspartner till många av Sveriges mest kända varumärken. Vi är specialister på specialister och har sedan starten rekryterat hundratals tjänster och konsulttillsättningar inom ekonomi och finans i Stockholm.

Vår ambition är att fortsätta växa och stärka vår ställning som kvalitétsaktör på Stockholmsmarknaden genom att utöka vårt Talent Management Team.

Vi söker nu ytterligare en Talent Manager som tillsammans med övriga kollegor ska identifiera och attrahera framtida talanger samt garantera en god och professionell kandidathantering. Ambitionen är att vår kandidathantering ska vara den absolut bästa på marknaden! Talent Management på Future Value är en central och integrerad del av verksamheten och består idag av fyra personer som stöttar Rekryteringsteamet, Interim Management samt driver företagsövergripande projekt gällande kandidathantering.

Rätt kandidat har en akademisk examen inom ekonomi och/eller HR. Du kommer direkt från universitet eller har något års relevant arbetslivserfarenhet ifrån ett annat rekryteringsföretag eller ifrån HR. Du trivs i en social roll och har förmåga att hantera seniora motparter. Du behöver vara nyfiken och intresserad av att fördjupa dig i marknaden för ekonomer och du har ett intresse för svenskt näringsliv. Rätt kandidat kan på sikt växa in i rollen som rekryteringskonsult alternativt som konsultchef.

 Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Löpande stötta rekryteringskonsulterna i de aktuella rekryteringsprocesserna
  • Löpande stötta Interim Management i de aktuella uppdragen samt underhålla det interna konsultnätverket
  • Självständigt identifiera och kontakta relevanta kandidater som överensstämmer med önskad kravprofil
  • Genomföra telefonintervjuer av kandidater för såväl specifika uppdrag som för framtida rekryteringar
  • Driva proaktiva projekt för att identifiera kandidatgrupper av attraktiv karaktär
  • Löpande utveckla vår kandidathanteringsprocess för att säkerställa ”best practice”

Future Value erbjuder en dynamisk och öppen arbetsplats där du har stort eget ansvar och korta vägar till beslut. Hos oss är du med och påverkar, både din egen roll och företagets utveckling. Vi är en mix av åldrar, kön och erfarenheter men vår gemensamma nämnare är en human människosyn och goda värderingar i kombination med stort affärsfokus. Vi sitter i trevliga lokaler på Birger Jarlsgatan 33 och ser fram mot att fortsätta vår tillväxtresa tillsammans med dig.

Välkommen med din ansökan eller kontakta Irma Axelsson på 076 783 51 21 alternativt [ Email address blocked ] för mer information!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: futurevalue2326