Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Talent Acqusition Partner med fokus på Employer Branding till Apotek Hjärtat job in Solna at ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Talent Acqusition Partner med fokus på Employer Branding till Apotek Hjärtat på ICA

Talent Acqusition Partner med fokus på Employer Branding till Apotek Hjärtat

ICA Solna, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Därför ska du jobba hos oss, Philippa Hennerdal, Chef Attrahera/ Rekrytera berättar:

Brinner du för att knyta långsiktiga relationer med kandidater och attrahera framtida medarbetare, då kan detta vara jobbet för dig!

 Vi är ett team på 4 personer som tillhör Apotek Hjärtats HR-avdelning och har till uppdrag att stötta företagets chefer i att attrahera och rekrytera strategiskt viktig kompetens, varav Farmaceuter är den största gruppen. Vi jobbar ihärdigt och långsiktigt med kommunikationen mot vår målgrupp för att lyckas attrahera de bästa medarbetarna.

Som nytillträdd chef för teamet strävar jag efter att vi ska ha ett tätt samarbete samtidigt som att varje individ ska ha mycket frihet att forma och utveckla sina arbetsuppgifter och ansvarsområden på egen hand. Jag tror på att med ambition, kreativitet och mod att testa kommer man hur långt som helst. När vi utvärderar våra arbetssätt gör vi det med prestigelöshet och alltid med affären och kunden i fokus och för oss är kunden såklart, förutom Hjärtats slutkund, både våra kandidater och verksamhetens chefer.

För att kunna attrahera de bästa krävs att vi strävar efter att förbättra arbetssätt och hitta nya lösningar och hjälper varandra att hänga med i vår snabbt föränderliga omvärld.  Då en av våra medarbetare i teamet snart går på föräldraledighet söker vi nu en vikarie på heltid, som kan arbeta med oss till och med december 2022.

Så här jobbar en Talent Acqusition Partner på Hjärtat!


Ditt huvuduppdrag att skapa bästa möjliga förutsättningar för våra chefer att rekrytera strategiskt viktiga kompetenser till vårt företag. Störst fokus kommer att vara att arbeta med att stötta cheferna i att attrahera och rekrytera farmaceuter till våra apotek runt om i landet, samt till vårt E-apotek.

I dina ansvarsområden ingår:

 • Ge förutsättningar för apotekschefer att kunna attrahera och rekrytera kandidater
  genom att proaktivt och reaktivt stötta i farmaceutförsörjningen samt jobba med employer branding aktiviteter
 • Planera och genomföra employer branding event digitalt och fysiskt, exempelvis i samband med arbetsmarknadsmässor och i samverkan med universitet och lärosäten
 • Verka för att förenkla, anpassa och ständigt förbättra rekryteringsprocessen inom olika delar av verksamheten
 • Stötta cheferna inom företaget att bedriva en kvalitetssäkrad kompetensbaserad rekryteringsprocess, t.ex. genom utbildning och framtagande hjälpmedel
 • Vid behov stötta cheferna på Supportkontoret i rekrytering, alltifrån framtagande av kravprofil till urval, intervjuer, test och referenstagning
 • Verka för att alla sökande till Apotek Hjärtat får bästa möjliga kandidatupplevelse
 • Bidraga till att utveckla ett mer datadrivet arbetssätt inom employer branding och rekrytering, t.ex. genom utveckling kopplat till CRM och ATS
 • Delta i koncerngemensamma forum inom rekrytering och employer branding
 • Tillsammans med ICA gruppen se över hur vi attraherar kompetens inom områden såsom IT, e-handel och analytics
 • Aktivt delta i och driva att skapa content till karriärsidor, studentnätverk samt vid genomförande av marknadsföringskampanjer
 • Rekryteringsadministration kopplat till ATS, praktiksamordning och jobbmail

Det här är du!

Vi tror att du har en utbildning på högskolenivå inom HR/Personalområdet eller motsvarande med ca 3 års erfarenhet av att arbeta med employer branding och rekrytering. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av projektledning och/ eller inom event. Erfarenhet att searcha/ rekrytera bristkompetens är också meriterande.

Som person är du förtroendeingivande och en mästare på att knyta kontakter både med kandidater och med chefer. Du är effektiv, tar ansvar för att självständigt driva dina ansvarsområden och arbetsuppgifter på egen hand samtidigt som du gillar att tillsammans med övriga kollegor bidra till att utveckla teamets arbete. För att lyckas i rollen krävs att du har hög kommunikativ förmåga och är lika duktig på att presentera så att ditt engagemang smittar av sig till din publik som att skriva en välformulerad text. Du tycker att förändring är kul, anpassar dig snabbt efter nya förutsättningar och kan också få med dig andra.

Vi erbjuder dig!

Vi erbjuder dig ett spännande jobb i ett företag som växer och utvecklas. Vi har en platt organisation som ger stora möjligheter till både personlig och yrkesmässig utveckling. På Apotek Hjärtat är vi måna om hur vi skapar resultat och vi bygger vår framgång på Hjärtats värderingar - engagemang, entreprenörskap och enkelhet. Vår hemvist i ICA Gruppen ger både dig och oss unika möjligheter att utvecklas. Tjänsten, som är ett vikariat tom dec 2022, är placerad på Supportkontoret i ICA-huset i Arenastaden. Du tillhör Attrahera/ Rekrytera som är en del av HR-avdelningen på Apotek Hjärtat. Du rapporterar till Chef Attrahera/ Rekrytera.

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Sista ansökningsdag är 15 juni. Urvalet görs löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor, vänligen kontakta Chef Attrahera/ Rekrytera Philippa Hennerdal 072-1439758.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

 

Rekommenderade jobb

Talent Acqusition Partner med fokus på Employer Branding till Apotek Hjärtat
ICA Solna Heltid
Junior Dataskyddsspecialist till Praktikertjänst AB
Poolia Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Experienced Software Developer - Aurora Innovation
Poolia Uppsala län - Uppsala Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: R0013680