Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Talent Acquisition Specialist jobb i Göteborg på Semcon Product Information Sweden AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Talent Acquisition Specialist på Semcon Product Information Sweden AB

Talent Acquisition Specialist

Semcon Product Information Sweden AB Göteborg, Västra Götalands län Heltid


 

Är du den vi söker?

Vill du ta dig an möjligheten att stötta vår svenska marknad i rollen som rekryteringsspecialist samtidigt som du bidrar till att utveckla ett bolagsövergripande Centre of Excellence inom Talent Acquisition i en internationell koncern? Då har vi rollen för dig!

Arbetsbeskrivning

I rollen kommer du att arbeta som rekryteringsspecialist på den svenska marknaden samtidigt som du får möjlighet att vara en del av vår nya Talent Acquisition-funktion på vårt huvudkontor i Göteborg som ska stötta bolag i fem länder (totalt ca 800 medarbetare).
Exempel på arbetsuppgifter:
  • Implementera verktyg, system och processer i samarbete med kollegor inom rekrytering
  • Analysera behov inom kompetensförsörjning
  • Besluta om lokala kommunikation- och nätverksinsatser för att öka förmågan att attrahera rätt framtida medarbetare
  • Driva rekryteringsprocesser och samarbeta med rekryterande chefer
  • Följa upp och analysera förmågan att attrahera, rekrytera och behålla


Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet som in-house rekryterare, gärna inom teknik- och tjänsteområdet, och är väl insatt i vad som krävs för att attrahera specialister. Du är lösningsorienterad med god analytisk förmåga för att kunna prioritera rätt i en snabbrörlig, professionell och ambitiös organisation där medarbetarupplevelsen är central för vår förmåga att växa. Då du kommer att vara ansvarig för processer och system arbetar du strukturerat och har förmågan att balansera behoven här och nu med långsiktiga planer. Arbetet innebär internationella kontakter med HR-chefer, rekryterare, och ledare, där din förmåga att skapa förtroendefulla relationer är viktig. I rollen rapporterar du till HR-chefen på den svenska marknaden.

Om företaget

På Semcon Product Information arbetar vi med information och lärande avseende tekniskt komplexa produkter och system. Vi hjälper våra kunder på digitaliseringsresan genom att utveckla användarvänliga lösningar för information och lärande. Som ett affärsområde inom Semcon med ca 800 anställda förbereder vi nu för att bedriva verksamheten som separat bolag. Vi står inför en spännande resa där du kommer vara en viktig pusselbit för att vi ska lyckas med vår framtida kompetensförsörjning!

Om Inhouse

Inhouse är ett konsultföretag inom organisationsutveckling, rekrytering och konsultlösningar. Vi är specialister inom Marknad & Kommunikation, Ekonomi, Business Services och HR. Vi som arbetar på Inhouse har varit verksamma inom dessa områden och vet vilka utmaningar våra kunder faktiskt har.

Övrigt/Vad händer nu?

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på Semcons huvudkontor i Göteborg, Lindholmen.Tillträde enligt överenskommelse. Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Karin Fritzon, [ Link removed ] . Vi ser fram emot din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 250102