SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Group Talent Acquisition Specialist till Verisure! på Academic Work

Group Talent Acquisition Specialist till Verisure!

Academic Work Malmö, Skåne län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Här är chansen för dig med erfarenhet av rekrytering inom Tech som vill arbeta i en roll där du får agera partner till rekryterande chefer inom ditt specifika område. Trivs du och vill arbeta i en roll där du får arbeta med extern search? Du kanske till och med tänker att denna annons hade varit bättre om det var du som skrivit den? Då är du helt rätt person för tjänsten. Ansök idag och bli en del av regionens mest framstående bolag när det gäller innovation inom IoT!Om tjänsten

På Malmös bästa läge, Universitetsholmen, ett stenkast från Malmö Central, sitter Verisure Innovation AB. Det är här den tekniska plattformen utvecklas och det är här många av Verisures prisvinnande IoT-produkter inom alarm och säkerhetslösningar skapats. För att säkerställa den fortsatta expansionen söker Academic Work för Verisures räkning deras nästa Talent Acquisition Specialist med fokus på rekryteringar inom Tech.

Du kommer bli en del av ett drivet rekryteringsteam som består av flera Talent Acquistion Specialists som kommer bli dina närmsta kollegor. Verisure tror på att bygga en högpresterande organisation genom att investera i deras viktigaste resurs, sina medarbetare. De erbjuder därmed stora möjligheter till personlig och professionell utveckling. Klimatet karaktäriseras av en stor ödmjukhet och öppenhet i att dela med sig av sina kunskaper. Du kommer komma in i en spännande global arbetsmiljö med stort internationellt utbyte.Arbetsuppgifter

Som Verisures nya Talent Acquisition Specialist inom Tech kommer du vara delaktig i att attrahera nästa generation kollegor till Verisure. Tillsammans med deras tekniska team och rekryterande chefer skapar du en förståelse för både rekryteringsbehov här och nu, men även framtida behov.

Då många av de rekryteringar som du kommer genomföra är inom så kallade bristkompetensområden kommer även search vara en naturlig del av din arbetsdag. Du kommer därmed arbeta aktivt med headhunting av kandidater i alla processer via flera olika kanaler. Här uppmuntras din kreativitet i sättet du tar dig an den utmaningen!

Du kommer ha fullt ansvar för hela rekryteringsprocessen från kravprofil och screening till djupintervju, testning och referenstagning. Genom att bygga ett nära samarbete med de rekryterande cheferna som du stöttar blir du en naturlig partner när det gäller strategier kring att bygga deras team.

På samma sätt ligger det även fokus på att ge en god kandidatupplevelse till alla sökande, även de som inte får jobbet då de både är potentiella kunder eller kan vara aktuella för en annan tjänst längre fram.

Jobbkrav
 • Har en eftergymnasial utbildning inom HR, PA, Business Administration eller motsvarande
 • Har erfarenhet av att ansvara för hela rekryteringsprocesser från start till mål inom Tech
 • Har erfarenhet av extern search
 • Trivs med att ha en konsultativ roll med fokus på samarbete men där du samtidigt har modet att utmana dina beställare när så behövs
 • Är högpresterande och trivs att arbeta i en organisation med ett högt tempo och mot högt ställda mål
 • Är obehindrad i svenska och engelska i tal och skrift


Som person är du:

 • Resultatinriktad
 • Innovativ
 • Samarbetsinriktad
 • Nätverkande


Övrig information:

 • Start: Omgående, enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Universitetsholmen, Malmö

Rekryteringsprocessen innefattar ett antal arbetspsykologiska tester som administreras av Academic Work.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Verisures önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av [ Link removed ] .

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information

[ Link removed ] kan du läsa mer om Verisure!

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 15086113-SE