Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Talent Acquisition Partner till Previa/Falck Healtchare jobb i Stockholm på Home of Recruitment

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Talent Acquisition Partner till Previa/Falck Healtchare på Home of Recruitment

Talent Acquisition Partner till Previa/Falck Healtchare

Home of Recruitment Stockholms län, Stockholms län Heltid

Nu letar vi efter dig som brinner för rekrytering och vill vara med och driva en spännande utvecklingsresa! ”Vi vill bli bäst i branschen på att attrahera och rekrytera den viktiga kompetens som Previa erbjuder och som är vår mest värdefulla tillgång. Därför tillsätter vi den här helt nya rollen som Talent Acquisition Partner. Det blir verkligen en nyckelroll i vår fortsatta tillväxt och framgång”. Det här berättar Eric Björeskog, HR-direktör och chef för den här rollen.

På Previa är våra medarbetares engagemang och kompetens grunden för vår framgång. Vår verksamhet präglas av arbetsglädje i en miljö där man kan utvecklas, vara delaktig och känna stolthet i att skapa till ett hållbart arbetsliv.

Om rollen

Som Talent Acquisition Partner kommer din huvuduppgift vara att vidareutveckla och ansvara för Previas TA-arbete, givetvis i nära samarbete med verksamhetens chefer och övriga HR-teamet. Rollen är både operativ såväl som strategisk, och kommer förmodligen att förändras över tid, allt eftersom TA-arbetet utvecklas under din ledning.

Du kommer att nätverka och lära känna organisationen som finns över hela landet, och därmed identifiera behoven och sätta en utvecklingsplan som förmodligen inbegriper både uppdaterade rekryteringsprocesser, verktyg och sätt att attrahera och searcha rätt kompetens. Parallellt kommer du att bli involverad operativt i att stötta cheferna i deras rekryterings- och searcharbete. Att vara där i rekryteringsprocesserna och coacha cheferna såväl som att genomföra delar själv, kommer att vara en viktig del i rollen – inte minst för att verkligen lära känna och förstå vår verksamhet.

Att driva förändring blir en viktig del av rollen, och du kommer att föra dialoger på många olika nivåer för att nå dina och verksamhetens mål. Att växla mellan det operativa och det strategiska kan tyckas en självklarhet i många roller idag, men blir en verklighet och en utmaning du tar dig an i rollen. Eftersom Previa tillhör Falck-koncernen, blir du även funktionsansvarig för rekrytering för hela Falck Sverige.

Om dig

För att lyckas i denna roll är vi övertygade om att du har en gedigen erfarenhet inom rekrytering, och att du ser det som självklart att arbeta kompetensbaserat. Du känner dig trygg inom hela TA-området, från search till vikten av kandidatupplevelse och träffsäkra men ändå ”enkla att använda”-processer. Att hålla koll på nya verktyg och den senaste forskningen – och sen applicera allt i verkligheten - ser du som en rolig del av din vardag.

Dina erfarenheter:

  • Akademisk examen eller annan eftergymnasial utbildning
  • Gedigen erfarenhet av operativt rekryteringsarbete inom flera branscher och många olika typer av roller, även sådana som är svåra att attrahera
  • Erfarenhet av projektledning, att arbeta i projekt eller projektliknande former
  • Meriterande är om du även arbetat i en affärsorienterad linjeroll (utanför rekryteringsyrket)

    Som person är du prestigelös, kommunikativ och har en stark teamkänsla. I den här rollen är det viktigt med att samarbeta med olika intressenter och att du är förtroendeingivande. Du har ett stort driv och är affärsmässig samt resultatorienterad, och gillar att jobba mot tydliga mål.

 Falck Healthcare

Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser den mänskliga faktorn som den viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 200 anställda och finns över hela landet med egna enheter. Previa ingår i Falck Healthcare som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på [ Link removed ] .

Med över 30.000 medarbetare i 31 länder är Falck en global aktör inom vård och hälsa, beredskap, räddning och rehabilitering. Genom alla affärsområden löper en gemensam vilja att hjälpa folk som en röd tråd. Vi är stolta över att ha ansvar för verksamheter som är så nära människors vardag och som representerar en grundläggande trygghet för alla i vårt samhälle.

Mer om rekryteringen 

Vi på HOME of Recruitment har förmånen att få hjälpa Falck Healthcare med rekryteringen. Sök tjänsten så fort som möjligt (klicka [ Link removed ] ), men senast den 5 november. För att söka behöver du endast fylla i några frågor samt bifoga din LinkedIn-profil alternativt CV. Vi önskar inte personligt brev. Vi jobbar kompetensbaserat och i processen ingår tester, intervjuer och referenstagning. Vi påbörjar urvalet efter den 25 oktober och processen beräknas vara klar i slutet av november.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Carola Streng Holgersson ([ Link removed ] , 072-179 80 16). 

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55