Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Talent Acquisition Consultants till Needo jobb i Stockholm på Needo Recruitment

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Talent Acquisition Consultants till Needo på Needo Recruitment

Talent Acquisition Consultants till Needo

Needo Recruitment Stockholm, Stockholms län Heltid

Är du en stjärna inom rekrytering? Vi på Needo storsatsar nu inom vårt affärsområde Needo ON-SITE där du ges möjlighet att arbeta ute hos våra kunder! En fantastiskt rolig och givande tjänst för dig som vill skapa dig en gedigen kunskapsbank och som vill ha stor variation i ditt arbete!

Om Needo
Vi hjälper kunder och kandidater över hela Sverige och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. För att vara en heltäckande leverantör inom rekrytering och konsultbranschen har vi etablerat tre affärsområden; Needo Talent, Needo Executive och Needo On-SITE. Vi är ett av Sveriges snabbast växande bolag och letar nu efter flera stjärnor som vill vara med och bidra till vår tillväxtresa.

Om rollen
På Needo erbjuder vi våra kunder både rekrytering och konsultlösningar. Vi arbetar med några av Europas kändaste varumärken och har gjort fler än 800 tillsättningar inom HR, ekonomi/finans, marknad och IT/Tech. I denna tjänst kommer du ges möjlighet att arbeta inhouse hos en av våra kunder för att kunna leverera bästa möjliga resultat. Du kommer att driva rekryteringsprocesser från start till mål, alternativt om vid flertal rekryteringar, tillsammans med en kollega.

Vi söker dig som har minst 1 års-erfarenhet inom rekrytering där du har drivit rekryteringsprocesser självgående. Vi ser vidare att du är en person som är ambitiös och som gillar stor variation i ditt arbete, och som samtidigt verkligen brinner för att leverera bästa möjliga service och resultat till dina kunder och kandidater!

Vi ser gärna att du:

  • Är affärsmässig, flexibel och serviceminded
  • Är en teamplayer
  • Är prestations- och målinriktad
  • Har erfarenhet av rekryteringar inom olika affärsområden
  • Har en akademisk utbildning (Ekonomi, PA, Beteendevetenskap eller motsvarande)


Vad erbjuder vi?
Du kommer vara anställd hos oss på Needo och du är en del av vårt team! På Needo kommer det finnas goda karriärmöjligheter för rätt person. Vi ser därför gärna att du ser dig själv långsiktigt inom branschen.

Att ha kul på jobbet är något vi värdesätter högt och har bland annat en kommitté som anordnar AW:s och diverse event löpande. Du kommer bli en naturlig del av vårt team och vi erbjuder goda förmåner för våra anställda.

Låter detta intressant?

Urval sker löpande och därför önskar vi din ansökan så snart som möjligt.

Övrig information

Start: Så snart som möjligt
Plats: Stockholm
Lön: Fast

På Needo älskar vi att vinna, att vinna är att uppnå sitt mål. Vi vill alltid överträffa våra kunders, konsulters och kandidaters förväntningar och på detta sätt bidra till att fler uppnår sina mål!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: needo66180