Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Talent Acquisition Assistant till Stockholm jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Talent Acquisition Assistant till Stockholm på Academic Work

Talent Acquisition Assistant till Stockholm

Academic Work Stockholm, Stockholms län Deltid
Vill du bidra till våra interna rekryteringsprocesser på Academic work och vara med och hitta våra nya stjärnor? Sök tjänsten som Talent Acquisition Assistant!


Om tjänsten
Så här beskriver nuvarande Talent Acquisition Assistant, Sonya, sin tjänst.

Rollen som TAA har vidareutvecklat mig mycket - både professionellt och som person. Jag har blivit en mycket bättre rekryterare då jag fått en bättre inblick i komptensbaserad rekrytering och kunnat lägga fokus på min intervjuteknik, dels över telefon med mer omfattande telefonintervjuer, men främst vid fysiska intervjuer. Kvalité är ordet jag tycker beskriver rollen allra bäst - du är med och hittar Academic Works nya stjärnor och då är det kvalité som gäller! Jag vill tipsa dig som är intresserad av att vidareutvecklas inom rekrytering och samtidigt stärka dina kunskaper kring Academic Work att söka tjänsten. Jag lovar dig att du kommer trivas om du triggas av utmaningar och av att jobba ihärdigt!

Arbetsmiljön präglas av hög kvalitet och vi är övertygade om att det är människorna i företaget som gör att vi har kunnat genomföra den framgångshistoria som Academic Work är. I rollen som Talent Acquisition Assistant kommer du att få chansen att bidra till att vi fortsatt hittar rätt medarbetare.

Arbetsuppgifter
Arbeta med hela rekryteringsprocessen, från annonsering fram till att en kandidat får ett jobberbjudande och anställning hos oss. Tänk vad häftigt att få följa en persons resa från ansökan till att jobba hos oss tillsammans med dig!

Du får ett Development Program med syfte att komma in i rollen, bli riktigt bra på den, men också göra dig beredd och få insyn i våra heltidsroller på Academic Work. I ditt Development Program får du en strukturerad plan där du tar dig an mer och mer avancerade arbetsuppgifter. Det gör att du succesivt skaffar dig mer kunskap.

Du får goda chanser till personlig och professionell utveckling hos oss med bland annat individuell coaching varje månad tillsammans med din chef och en möjlighet att fördjupa dina kunskaper inom Talent Acquisition som område och framför allt Academic Work.

Vi erbjuder dig en introduktion med nuvarande Talent Acquisition Assistants, samt att du blir en del av en professionell och driven kultur med strävan att alltid utvecklas, växa och ha roligt på jobbet.
Vi söker dig som
har följande kompetenser..

Ansvarstagande

Strukturerad

Initiativtagande

Flexibel

För att klara av rollen som Talent Acquisition Assistant ser vi att du:

Studerar en utbildning inom exempelvis Human Resources, Beteendevetenskap, Ekonomi eller Service Management och har minst tre terminer kvar på dina studier.

Har tidigare erfarenhet från arbeten inom service och kundkontakt där du fått använda din förmåga att ta egna initiativ och eget ansvar.

Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift.

Har ett stort intresse för att utvecklas inom rekrytering och möten med människor.

Slutligen har du en hög personlig mognad och vet hur du ska kommunicera och hantera olika personer. Du hanterar en referenstagning med en senior VD lika bra som en telefonintervju med en nyutexad student.

Vidare tror vi att du är en ansvarstagande person, som tar självständigt ansvar för egna arbetsuppgifter i såväl framgång som motgång.

Du har en can do- attityd och även om du inte kan lösa alla problem, ger du alltid allt för att gå i land med de utmaningar du möter. Du gillar att hitta nya lösningar och kommer gärna med initiativ för att fortsätta driva vår verksamhet mot nya höjder. Du är bekväm med att vara delaktig i olika projekt på en och samma gång, och du är tillräckligt snabb i både fötter och huvud för att kunna anpassa dig till vår organisations omväxlande behov. som älskar att möta människor.

Till dig som vill lite mer - välkommen till oss. We reward ambition!

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående

Omfattning: Deltid ca 2 dagar/vecka samt eventuell heltid vid jul och sommar.

Lön: Timlön

Placering: Stockholm, Norrtull, Sankt Eriksgatan 121113 43 Stockholm.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök via annan site nedan, så skickas du till Team Tailor vårt rekryteringssystem.

Det första steget i rekryteringsprocessen är att genomföra två tester av Assessio. Det ena är en personlighetskartläggning som tar cirka 20 minuter att slutföra, det andra ett test som testar din kognitiva förmåga som tar 12 minuter att slutföra.
Anledningen till att vi använder oss av tester är för att säkerställa en solid och rättvis rekryteringsprocess med fokus på potentialen för den position vi anställer till.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Observera att denna ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under mina sidor på din profil.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [ Email address blocked ] under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Information om företaget
Academic Work är ett bemannings- och rekryteringsföretag som sedan starten 1998 har hjälpt över 130 000 young professionals världen över till jobb. Vi strävar efter att bygga en arbetsplats i absolut världsklass, målet är att ingen medarbetare på Academic Work ska vilja jobba någon annanstans. Vår kultur präglas av våra våra tre värderingar: Share Energy, Beat Yesterday och Show Heart. För fjärde året i rad vann vi 2020 kategorin bästa service- och tjänsteföretag i Brilliants tävling Powered by People. Academic Work har med andra ord högst medarbetarengagemang av alla företag i branschen!
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15061029-SE