Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Talent Acquisition & Development Partner till ALTEN Göteborg jobb i Västra Götaland på ALTEN Sweden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Talent Acquisition & Development Partner till ALTEN Göteborg på ALTEN Sweden

Talent Acquisition & Development Partner till ALTEN Göteborg

ALTEN Sweden Västra Götaland, Västra Götalands län Heltid


Personality / Commitment

Nu söker vi på ALTEN efter en ny Talent Acquisition & Development Partner med placering på huvudkontoret i Göteborg!

Som Talent Acquisition & Development Partner ingår du både i den svenska HR-organisationen och i ett internationellt team med kollegor i Europa. I rollen kommer du att arbeta med rekrytering av personal till både Corporate Services och Businessen. Det är en konsultativ och samordnande roll där du hanterar och driver rekryteringsprocesserna från början till slut tillsammans med rekryterande chefer inom diverse funktioner och divisioner. Den svenska funktionen utgörs av dig, två kollegor och din närmsta chef. Teamet fokuserar i huvudsak på rekrytering av interna tjänster för hela den svenska verksamheten vilket innebär ett nära samarbete med ledningsorganisationen.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att:
- Planera rekryteringsprocessen tillsammans med rekryterande chef där du definierar specifikationen av krav
- Skriva, publicera och hantera jobbannonser
- Söka efter och attrahera kandidater till rekryteringsprocessen
- Ansvara för bokning av intervjuer med kandidater
- Delta i intervjuer tillsammans med rekryterande chef
- Genomföra referensintervjuer
- Ge feedback till kandidater
- Rekryteringsadministration
- Löpande rapportering till närmsta chef

På sikt finns möjlighet att involveras i och ta mer ansvar inom övriga arbetsområden som avdelningen ansvarar över.Job / Skills

Nu söker vi dig som har en kandidatexamen inom personalvetenskap, HR eller motsvarande område. För att vara rätt för rollen har du ett genuint intresse för rekrytering och vi ser gärna att du har något års erfarenhet av rekryteringsarbete samt headhunting eller search via LinkedIn Recruiter. Du har förmåga att ta eget ansvar, driva processer självständigt och proaktivt samt har ett strukturerat men flexibelt arbetssätt. Det är viktigt att du är en person som tar stort ansvar över ditt arbete och tycker det är viktigt att säkerställa kvalitet i de processer du hanterar. Du trivs med att arbeta i en social och relationsskapande roll i en föränderlig och dynamisk miljö. Vidare är du duktig på att samarbeta, kommunicerar prestigelöst och du trivs bra i en serviceinrikad funktion. Då rollen kräver daglig kontakt med chefer, kollegor, teamet och kandidater på både svenska och engelska krävs också att du är flytande i båda språken, både muntligt och skriftligt.

Placering är på vårt huvudkontor i Göteborg och tjänstens omfattning är på 100% tillsvidare med start enligt överenskommelse. Resor till våra övriga kontor kan förekomma några gånger per år.

Om ALTEN
ALTEN är ett av Europas ledande konsultbolag med över 37 000 anställda i 25 länder. Vi utvecklar och levererar kompetens till världsledande bolag inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace och Industry. Vi har flertalet förmåner såsom friskvårdsbidrag, arbetstidsförkortning och tjänstepension. Hos oss får du en rolig arbetsplats som präglas av fartfylldhet, frihet under ansvar och härliga kollegor.

För frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta Talent Acquisition & Development Partner Kevin Jakobsson via [ Email address blocked ] .

Vänligen notera att vi inte kommer ha möjlighet att besvara några frågor 22/12-10/1 pga julledighet. 

Varmt välkommen med din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: AD010965