Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Talar du norska, finska eller danska och vill jobba för världsledande bilföretag? jobb i Göteborg på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Talar du norska, finska eller danska och vill jobba för världsledande bilföretag? på Uniflex

Talar du norska, finska eller danska och vill jobba för världsledande bilföretag?

Uniflex Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Jobbeskrivning
Pratar du flytande finska eller norska eller danska? Nu har du chansen att få arbeta inom kundtjänst åt ett av världens ledande och mest exklusiva bilföretag! Tjänsten innefattar övergripande följande: • Inkommande samtal inom finacial services, te.x. fakturafrågor, leasingavtal, flytt av kontrakt m.m • Dagtidsarbete • Härliga nya fräscha lokaler i centrala Göteborg • Världsledande företag inom sin branch • Goda utvecklingsmöjligheter!

Personliga egenskaper
Vi söker en mogen person som har erfarenhet av service, är bra med siffror samt är ansvarstagande. Tidigare erfarenhet av service är meriterande, gärna inom kundtjänst eller liknande. Det är viktigt att du har en professionell framtoning då vår kund är i premiesegmentet.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi •Kollektivavtal •Tjänstepension •Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner •Försäkringar •Marknadsmässig lön •Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55558