Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Talangprogram Junior Serviceingenjör till Schneider - Östersund job in Norrland at Needo Recruitment

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Talangprogram Junior Serviceingenjör till Schneider - Östersund på Needo Recruitment

Talangprogram Junior Serviceingenjör till Schneider - Östersund

Needo Recruitment Norrland, Västernorrlands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tycker du att det är roligt med tekniska lösningar där man behöver ifrågasätta sitt vanliga tänkande? Kanske har du programmerat en egen hemsida, kopplat om belysningen hemma eller bytt ut delar på din moped?

Om bolaget

Schneider Electric har en snart 180-årig historia där de var en av de tidiga aktörerna på den framväxande elmarknaden. Mycket har hänt sedan dess och idag är de en av de världsledande aktörerna inom bland annat Fastighetsautomation. De står för vägledande uppkopplade tekniker där deras tjänster minskar sina kunders energiförbrukning, ökar klimatbesparingen och bidrar till en kostnadseffektivisering. Något som möjliggörs genom ett brett utbud av uppkopplade tekniker, Edge-styrning, appar och analys.

Genom att delta i Schneider Electric och Simplifieds talangprogram ”Future Innovators” får du möjlighet att skapa ett brett nätverk, utmanas inom olika områden och driva digitaliseringen framåt tillsammans med inspirerande kollegor. Medarbetarna gör tillsammans Schneider Electric till ett fantastiskt företag genom deras engagemang för innovation, mångfald och hållbarhet! I rollen som Junior Serviceingenjör tar du via Needo, klivet in som uthyrd konsult under dina första tolv månader och ingår i talangprogrammet ”Future Innovators”.

Om rollen som Junior Serviceingenjör

I rollen som Junior Serviceingenjör utförs större delen av ditt arbete vid datorn, antingen ute hos kund eller på kontoret. Du arbetar med att integrera fastighetsautomation och skapa överblicksbilder som sätts upp på plats hos kunden. Utöver detta ingår att testköra systemet och kontrollera att det fungerar i samråd med kunden. 

Genom att varva både interna och externa utbildningar med dagligt arbete både hos Schneider och ute hos kunder ska du på sikt bli en expert på de ledande fastighetssystemen i världen och fortsätta skapa värde för Schneiders kunder och samarbetspartners. I rollen kommer du få lära dig att arbeta med:

  • Nätverk
  • Affärsmannaskap
  • Ekonomiska faktorer i projekt

Kvalifikationer

  • Teknikintresse
  • Hunger att lära sig
  • Erfarenhet av programmering anses meriterande

I rollen som Junior Serviceingenjör och som en del av talangprogrammet är du redo att ta ansvar för ditt eget lärande och känner ett stort engagemang för ditt arbete. Du är öppen och resultatinriktad och vill påverka din karriär och utveckling samt vara med och bidra till en hållbar framtid.

Vad Schneider erbjuder dig

Schneider erbjuder dig en plats i Schneider Electrics talangprogram ”Future Innovators” och en roll som junior serviceingenjör med otroliga utvecklingsmöjligheter inom företaget. Inom ramen för programmet finns även möjlighet till specialisering beroende på behov och intresse.

Hos Schneider är personalen det viktigaste och de ser till att du har det du behöver för att prestera, utvecklas och trivas. Dina arbetsdagar spenderas tillsammans med ett kompetent och drivet team. Utöver utbildningarna inom talangprogrammet erbjuds du löpande kompetensutveckling genom ett skräddarsytt internt utbildningspaket anpassat för dig.

Från din första dag kommer du att ha en dedikerad mentor vid din sida. Arbetet är självständigt, roligt och omväxlande med frihet under ansvar och ger en möjlighet att vara med och påverka vår spännande tillväxtresa. 

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, konsultuppdrag med god chans till överrekrytering 
Plats: Östersund
Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som Junior Serviceingenjör hos Schneider Electric intressant? Urvalet sker löpande så tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig.

[ Link removed ]

 

Rekommenderade färdigheter

Programmering (Undervisning)
Programmering (Mac)
Programmering (Stordatorer)
Programmering (Pc)
Kompetensutveckling (Personalarbete)
Nätverk (övervakning)

Rekommenderade jobb

Talangprogram Junior Serviceingenjör till Schneider - Östersund
Needo Recruitment Norrland Heltidsanställd
Truckkort? Sommarjobba på lager!
StudentConsulting Västernorrlands län - Sundsvall Deltidsanställd
Ej angett
Nu söker vi drivna säljare till Tele2!
StudentConsulting Västernorrlands län - Sundsvall Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: needo66109