Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Talangprogram inom IT till Munters jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Talangprogram inom IT till Munters på Academic Work

Talangprogram inom IT till Munters

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
Vill du kickstarta din karriär inom IT och arbeta som applikationsspecialist? Genom ett unikt talangprogram tillsammans med Munters kan din dröm bli verklighet! Vi söker nu efter fem kandidater som under 12 månader kommer få utbildning inom IFS och samtidigt arbeta hos Munters, perfekt kombo för dig som vill få en raketkarriär inom IT! Sök redan idag då vi går igenom ansökningarna löpande!


Om tjänsten
Detta utbildningsprogram är ett samarbete mellan Academic Work och Munters. Vi söker efter fem kandidater som kommer att bli anställda av Academic Work och arbeta som konsult hos Munters, samtidigt som vi tillsammans investerar i kompetenspåbyggnad för dig. Efter 12 månaders arbete är intentionen att du blir anställd direkt hos Munters, förutsatt att samarbetet fungerar bra mellan alla parter. I denna rekryteringsprocess lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

IFS är ett globalt ERP system som levererar lösningar till tillverkande, distribuerande företag i olika branscher. Systemet är också lämpat för företag som underhåller tillgångar och hanterar serviceinriktad verksamhet.

Du erbjuds

* Ett talangprogram som pågår under 12 månader tillsammans med Munters där du fördjupar dig inom IT och skaffar kunskaper inom IFS samt får alla verktyg för att påbörja en karriär som applikationsspecialist
* Tillsammans med din konsultchef kommer ni följa en coachningsplan för att säkerställa att du utvecklas och trivs på bästa möjliga sätt
* Stora utvecklingsmöjligheter framåt där ambitionen är att du efter programmet får en anställning hos Munters . Hos Munters finns det möjligheter att fördjupa dina kunskaper inom IT och IFS.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
I rollen som applikationsspecialist kommer du att tillhöra ett globalt ERP team vars främsta mål är att hjälpa Munters att arbeta mer effektivt i systemet. Du kommer att lära dig att översätta affärsbehov till skalbara processer anpassade till Munters globala verksamhet. I samband med att du växer in i rollen och skapar dig en djupare förståelse av både system och verksamhet kommer du även få möjlighet att säkerställa en smidig och kvalitativ implementering av lösningen du har tagit fram tillsammans med ditt team.
Vi söker dig som

* Har en kandidatexamen inom IT, Teknik eller Ekonomi
* Har ett stort tekniskt intresse och vill lära dig mer av affärssystem
* Har flytande språkkunskaper i engelska och svenska, både i tal och skrift då båda språken förekommer i arbetet

Det är meriterande om du:

* Har tidigare arbetslivserfarenhet inom Supply chain, service och underhåll, produktion, inköp
* Har arbetat med affärssytem, CRM-applikationer, IFS, SAP, Dynamics, SQL eller PowerBI

Som person är du:

* Problemlösande
* Affärsinriktad
* Ansvarstagande
* Relationsskapande

Övrig information

* Start: 10e januari 2022
* Omfattning: Heltid
* Placering: Borgarfjordsgatan 16, Kista
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Munters önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Munters är en global ledare inom energieffektiva och hållbara klimatlösningar. Genom innovativa teknologier skapar Munters det perfekta klimatet för krävande industriella applikationer, varav de största segmenten är livsmedel, läkemedel och lantbruk. Munters har utvecklat framtidens klimatlösningar sedan 1955 och är sedan 2017 noterat på Nasdaq Stockholm.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15059359-SE