Jobbet Talangprogram - Supply chain manager (student) har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Talangprogram - Supply chain manager (student) publicerad av Academic Work

Deltidsanställd
Lund

Arbetsbeskrivning

Det här talangprogrammet är en unik möjlighet för dig som är i slutet av din utbildning att komma in på ett spännande företag och arbeta med supply chain management redan under din studietid. Förutom mentor och löpande coaching boostas du med utmanande arbetsuppgifter med målet att du ska gå över i en heltidstjänst efter din examen. Vill du vara med på SiB Solutions spännande resa?


Om tjänsten
Ett kliv in på Ideon och du är genast omgiven av innovativa företag och passionerade människor. Här sitter SiB Solutions, ett företag med en helt unik idé och ett team bestående av ett gäng skarpa individer. De utvecklar lösningar med det senaste inom mjukvara, videoteknik och analys för att optimera logistikflöden. Du får arbeta med den senaste tekniken och samarbeta med spännande samarbetspartners. Leveranserna till kund ökar och därför behöver teamet stärkas upp med dig som snart tar examen och vill arbeta inom supply chain management! SiB Solutions ser talangprogrammet som ett första steg in i företaget och deras mål är att du ska vilja stanna kvar som heltidsanställd efter examen.

Arianna, CPO och mentor:
"SiB Solutions är det perfekta företaget för den kreativa som vill utforska olika lösningar och bidra till att skapa en rolig och funktionell arbetplats.
Det finns många spännande möjligheter framför oss och du som är agil och beredd att hugga i olika delar av produktutvecklingen kommer att trivas här".

Arbetsuppgifter
I rollen som Supply chain manager får du arbeta i en spännande kombinaton av teknik och supply chain eftersom du både behöver förstå hur mjukvara (er produkt) och hårdvara (t.ex. kameror) fungerar tillsammans, ha koll på de senaste tekniktrenderna samt arbeta nära leverantörer och kunder både i Sverige och globalt. Under talangprogrammet kommer du inledningsvis att lära dig mer om er produkt och hur ni samarbetar med externa parter. Det kommer att ske genom egna studier/arbetsuppgifter och tillsammans med din mentor Arianna. Du kommer att lära dig hur du arbetar med inköpsstrategier och kravställer gentemot externa parter för att säkerställa att de lever upp till kvalitet och leveranstider. Under talangprogrammets gång kommer du att ges ett större ansvar och fler arbetsuppgifter som gör dig redo att arbeta heltid i rollen som Supply chain manager hos SiB Solutions efter din examen.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• har ett år kvar av din civilingenjörsutbildning inom t.ex. Industriell ekonomi, Elektroteknik eller Maskinteknik. Vi ser gärna att du valt inriktning mot logistik/suppy chain management
• har intresse för videoteknologi och AI
• talar flytande engelska
• kan jobba 8 h i veckan under dina studier och heltid efter din examen

Det är meriterande om du har har:
• arbetslivserfarenhet inom lager/logisitk

I den här rekryteringsprocessen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt intresse för tjänsten som Supply chain manager. Vi tror att du trivs i en \'start-upmiljö\' där du uppmuntras att komma med egna idéer och lösningsförslag. Eftersom du kommer att arbeta i en koordinernade roll nära externa parter tror vi att du är strukturerad, utåtriktad och självgående.

Övrig information

• Start: September
• Omfattning: En dag i veckan under studietiden och heltid efter dina studier.
• Placering: Lund, Ideon
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sib Solutions önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
• Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Referens

15041705-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till