Jobbet Talangprogram - Junior teknisk projektledare IT har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Talangprogram - Junior teknisk projektledare IT publicerad av Framtiden

Heltid
Jönköping
1 ansökan

Arbetsbeskrivning


I samarbete med Husqvarna Group och deras globala IT-avdelning, GIS (Global Information Services), söker vi nu dig som är i början av din karriär. Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats där du får möjlighet att arbeta i en internationell miljö. Vi tror att du är en innovativ person med en stor drivkraft och ett globalt synsätt. Genom att bli en del av Talangprogrammet får du chansen att ta klivet ut i arbetslivet och utvecklas tillsammans med världens största tillverkare av produkter inom trädgård och skogsbruk.
Är du vår nästa talang?

Dina arbetsuppgifter
Talangprogrammet pågår under ett år, där du får en unik chans att varva arbete i den dagliga verksamheten med ett flertal utbildningsmoduler. Under utbildningsmodulerna får du lära dig mer om projektledning, branschen och företaget.

IT på Husqvarna är organiserad under en global funktion - Global Information Services (GIS), som har det övergripande ansvaret för IT till samtliga verksamheter runt om i världen.

IT Project Delivery ansvarar för att leverera projekt och tjänster inom rätt kostnader, inom utsatta tidsramar och med god kvalité. Detta gäller både genomförande av förändringar på existerande system och processer samt införande av nya. Målet som eftersträvas är att uppnå kundnöjdhet, maximera affärsnyttan och att leverera projekt inom tidigare nämnda ramar.

Som junior teknisk projektledare kommer du att leda och koordinera små till medelstora projekt inom systemintegration. Du har mycket kontakt utåt med olika IT-samordnare och tekniker hos både kunder och leverantörer. Möten sker ofta över skype och är i huvudsak på engelska. Projekten du koordinerar är mot stora organisationer med flera olika plattformar och system. Som junior teknisk projektledare blir du en del av avdelningen Information management content center som i dagsläget består av 15 personer. Det är en platt organisation och varje dag sker korta avstämningar med hela gruppen samt internmöten i smågrupper för projektplanering.

Som introduktion kommer du att gå bredvid erfarna personer i IT-avdelningens olika avdelningar. Du får lära dig system och processer kring projektledning för att successivt ta mer ansvar.

Exempel på arbetsuppgifter i rollen som Junior teknisk projektledare:

• Vara en del av och på sikt självständigt koordinera och leda små och medelstora projekt
• Ta fram kravspecifikationer tillsammans med kund och leverantör
• Samordna felmeddelanden och kommunicera dessa till rätt person för avhjälpning
• Vara kontaktperson mellan kund och tekniker

Missa inte chansen, ansök till GIS Talangprogram redan idag!

Om företaget
Husqvarna Group är en världsledande tillverkare av utomhusprodukter som motorsågar, trimmers, robotgräsklippare och trädgårdstraktorer. Koncernen är ledande i Europa inom trädgårdsbevattning och en världsledare inom kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrierna. Koncernens produkter och lösningar säljs under varumärkena Husqvarna, Gardena, McCulloch, Poulan Pro, Weed Eater, Flymo, Zenoah och Diamant Boart via fack- och detaljhandlare till slutkunder i mer än 100 länder. Nettoomsättningen 2015 uppgick till 36 miljarder kronor och koncernen hade drygt 14 000 medarbetare i 40 länder.

Din profil
Skallkrav:
• Eftergymnasial utbildning inom IT (Lägst YH mot projektledning inom IT)
• Engelska i tal och skrift

Meriterande:
• Svenska i tal och skrift
• Erfarenhet av att jobba med IT/Systemintegration

Personliga egenskaper:
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då vi är måna om att få in rätt person för Talangprogrammet.

Som person är du drivande, vågar fråga och vara kravställande samt har lätt att ta kontakt med nya människor över hela världen.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Lön: Enligt överenskommelse
Startdatum: 17 september, eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Huskvarna

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Referens

16630

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till