Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Taktisk inköpare till internationell koncern i Finspång! jobb i Finspång på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Taktisk inköpare till internationell koncern i Finspång! på Poolia

Taktisk inköpare till internationell koncern i Finspång!

Poolia Finspång, Östergötlands län Heltid

Har du erfarenhet av inköp sedan tidigare? Drivs du av att arbeta med problemlösning och utveckling, samt ser förbättringsarbete som en självklar del i det dagliga arbetet? Då är den här tjänsten något för dig! Just nu söker vi en taktisk inköpare till en internationell koncern i Finspång. Tjänsten är ett konsultuppdrag som sträcker sig över en sex månaders-period. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som taktisk inköpare kommer du att arbeta med diverse uppgifter inom inköp, såsom offerthantering, förhandling av mindre omfattande avtal, hantering av inköpsbeställningar och fakturor. Tjänsten innefattar även processutveckling vid identifierade avvikelser samt en ständig strävan efter att förbättra processflöden. Vidare kommer du som taktisk inköpare arbeta aktivt med problemlösning, såväl på kort som lång sikt.

Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet av och/eller utbildning inom inköpsområdet. Erfarenhet av SAP är meriterande, men inget krav. För att trivas i rollen som taktisk inköpare är du som person utåtriktad, drivande, kommunikativ samt har god samarbetsförmåga både externt och internt. Du har god problemlösningsförmåga och tar tag i avvikelser så snart de uppstår samt hanterar dessa på ett strukturerat sätt. Vidare har du god kunskap i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60965