Jobbet Taktisk inköpare till industriföretag i Östergötland har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Taktisk inköpare till industriföretag i Östergötland publicerad av ValueOne

Finspång

Arbetsbeskrivning

ValueOne söker en taktisk inköpare för ett 12 månaders konsultuppdrag på ett tillverkande företag i Finspång, Östergötland. Uppdraget ska tillsättas snarast.

Om rollen

Uppdraget som taktisk inköpare innebär att du ska ansvara för anskaffning av gasturbindetaljer till företagets verkstad. Du ansvarar för att utveckla köpområdet för att säkerställa effektiviteten i försörjningskedjan. Detta betyder att du kommunicerar avvikelserna i leveranskedjan, vilket innebär många kontakter och nära samarbete med personer både utanför och innanför företaget. Arbetet är periodvis intensivt och kräver att du kan vara flexibel både vad gäller arbetsbelastning och engagemang.

Huvudsakliga ansvarsområden:

  • Vara drivande vid leveransstörningar och övriga problem med leverantör.
  • Säkerställa och följa upp kapaciteter hos leverantörer och planera leveransutjämning vid behov.
  • Ansvara och förhandla mindre investeringar kopplat till kapacitet/leveranser
  • Implementera avtal och se till att dessa efterlevs (uppdatera masterdata)
  • Arbeta med leverantörsutveckling
  • Ansvara för regelbundna leverantörsmöten
  • Arbeta med ständiga förbättringar i supply chain
  • Ansvara för utfallsprover och upprampning inom utvecklingsprojekt
  • Följa upp och hantera legeringstillägg
  • Ansvara för reklamationshantering, delvis administrera och förhandla med leverantörer

Din bakgrund
För uppdraget krävs utbildning inom inköp- eller logistikområdet (t.ex. ekonomi, industriell ekonomi). Du bör också ha goda kunskaper i SAP särskilt inom området inköp, material och logistik. Meriterande är även om du även har kunskaper i PLM2020 och ritningsläsning och har god förmåga till analytiskt och logiskt tänkande. Uppdraget kräver även goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift.

Vidare uppskattar vi att du är drivande och utåtriktad som person samt har god samarbetsförmåga. Du är flexibel och kan fokusera och leverera även under pressade förhållanden. Du tar tag i avvikelser och hanterar problem på ett strukturerat och analytiskt sätt. Du är inte heller rädd att ifrågasätta och prova nya arbetsformer och processer. Du är även road av att arbeta med kontinuerligt förbättringsarbete.

Ansökan

Du är välkommen att skicka in din ansökan via vår hemsida på: [ Link removed ] . Uppdragen tillsätts löpande varför vi gärna vill ha din ansökan så fort som möjligt. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark, 070 786 80 99.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.


Referens

valueone1185

Om företaget

Vi utvecklar och effektiviserar er Supply Chain! Med vår bakgrund från ledande befattningar inom Supply Chain Management i olika organisationer förstår vi ert behov. I en snabbföränderlig värld med krav på att ständigt förbättra, effektivisera eller helt förändra Supply lösningar kan vi snabbt bidra till att lösa de situationer och utmaningar ni ställs inför. Vår uppskattade hands-on approach gör att vi kan rådge och snabbt tillgodose alla behov av process- och organisationsutveckling, resursstöd samt de rekryteringsbehov ni kan tänkas ha. Sedan starten 2009 har vi inom en mängd branscher framgångsrikt och utifrån olika behov genomfört flera hundra uppdrag inom våra tre verksamhetsområden: Verksamhetsutveckling, Interimslösningar och Rekrytering. ValueOne stödjer företag verksamma inom olika branscher och våra kunder är av alla storlekar och opererar såväl nationellt som globalt. Vårt ständigt växande Supply Chain Community med kompetenta konsulter och kandidater har bred erfarenhet från olika branscher och roller. Med vår specialistkompetens och operativa erfarenhet skapar vi ökad konkurrenskraft utifrån ert behov med särskilt fokus på Change Management och implementering. Så välkommen till ValueOne, vi ser fram emot möjligheten att utveckla och effektivisera er Supply Chain!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till