SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Takstolsbyggare till Derome Träteknik jobb i Varberg på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs and Events

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Takstolsbyggare till Derome Träteknik på Lernia

Takstolsbyggare till Derome Träteknik

Lernia Varberg Heltid

För Deromes räkning söker vi fler drivna medarbetare till deras takstolsfabrik i Derome norr om Varberg! Du får chansen att utvecklas och utmanas tillsammans med glada och sammansvetsade kollegor. Du kommer bli anställd som konsult av oss på Lernia och uthyrd till Derome. För rätt person kan konsultuppdraget leda till anställning av Derome.

Arbetsuppgifter
Som takstolsbyggare kommer du att producera takstolar i olika storlekar. Vid takstolstillverkningen arbetar man i regel två och två, vilket innebär att du alltid har en hjälpsam och kunnig kollega nära till hands. Tillsammans med din kollega lyfter du färdigkapat virke (tunga lyft förekommer) som fixeras med hjälp av pedistaler. Utifrån ritning, lasermätare och mätverktyg läser du ut var du ska placera och pressa spikplåtarna. Pressen hanteras via traversanordning och du använder även travers vid förflyttning av färdig takstol. I ditt arbete ingår även att klä in/emballera takstolar.
Vissa fysiskt krävande moment förekommer som till exempel att förflytta material/produkter med virkesvagn, gå upp och ner för stegar när större objekt hanteras samt att lyfta virke. 

Bakgrund
Vi söker dig som är händig och praktiskt lagd och har:
- Praktisk utbildning och/eller arbetslivserfarenhet från bygg/produktion/industri
- Erfarenhet av ritningsläsning
- Vana att hantera verktyg
- B-körkort och tillgång till bil

Personliga egenskaper
För att trivas och lyckas i din roll behöver du vara en team player som gillar lagarbete. Vidare är du driven, noggrann, organiserad och ansvarsfull. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Omfattning/Anställningsform/Tillträde
Heltid, sex månaders visstidsanställning med chans till förlängning.
Arbetstid: Dagtid eller ständig kväll 14:40-01:00 (mån-tors) alternativt Tvåskift förmiddag/eftermiddag enligt: Förmiddag: 05:50-15:00  mån-fre (tis 05:50-15:10) | Eftermiddag: 14:50-00:00 (mån-tors). 

Information
Ansök redan idag då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag! Kontaktperson: Johan Ramqvist.

För mer information om Deromegruppen, deras historia, arbetskultur, värderingar och varumärke rekommenderar vi starkt att läsa vidare på: [ Link removed ]

Lernia är vägen framåt!
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 159716