Jobbet Taggad på IT? Vi vill gärna veta mer! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Taggad på IT? Vi vill gärna veta mer! publicerad av Sogeti

Heltidsanställd
Borlänge

Arbetsbeskrivning


Vi är ett IT-fokuserat konsultbolag som brinner för att skapa bra lösningar till våra kunder inom området. Vi är alla individer och arbetar på olika sätt för att trivas och det försöker vi främja i relation med våra kunders behov.


Entreprenörskap, enkelhet, ärlighet och glädje är några av våra värdeord som vi försöker leva efter. På Sogeti i Borlänge gör vi det genom att arbeta för en skön arbetsmiljö och värde för våra kunder.


Känner du att vi kan vara något för dig och att du kan vara en person i vårt team? Hör av dig till oss och berätta vad du tycker är roligt att joba med. Kanske matchar vi!?


I din vardag som konsult jobbar du oftast ute hos någon av våra kunder inom många olika branscher. Våra konsulter jobbar självständigt och är med i kunddialogen och ingår alltid i ett team. Vi anser att det är viktigt att du är social och driven samt att du har ett IT-intresse. Hos oss på Sogeti finns det alltid ett håll att vända sig till om det behövs; projektteamet eller hela Sogeti-teamet - lokalt, nationellt och globalt.


Hos oss på Sogeti får du även möjligheten till en mycket bra kompetensutveckling där vi försöker jobba för varje individs utveckling utefter intresse, tidigare kompetenser och marknadens behov.


Hör av dig till oss!


Under sommarmånaderna sker ingen personlig återkoppling, den gör vi så snart vi vilat upp oss!


Vi söker dig som har en IT-utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom IT-branschen eller mosvarande.


I Borlänge jobbar vi bland annat inom

  • Kvalitetssäkring, test och testledning
  • Utveckling inom webb och mobilitet
  • SharePoint
  • Business Intelligence
  • Projektledning

Vi ser bland annat att du är

  • Engarerad och driftig
  • Lösningsfokusserad
  • Utvecklingsbenägen

Meriterande är om du har några års erfarenhet och gärna har certifieringar relaterade till IT-branchen.


Att arbeta på Sogeti är att vara del av ett framgångsrikt och expansivt företag som erbjuder innovativa och högkvalitativa konsulttjänster inom IT och Engineering. Våra största satsningsområden finns inom Digital Customer Experience, Analytics & Cognitive, Digital Assurance & Testing, Cyber Security, Cloud och Digital Manufacturing där Engineering Services och Internet of Things är huvudfokus. Våra 1150 medarbetare finns utspridda på 21 orter. Globalt stöttas vi av 27 000 kunniga kollegor i 13 länder. Är du flexibel, entreprenör, service-minded, tycker om variation och att interagera med och lära känna nya människor?


Då är konsultyrket perfekt för dig! Och som arbetsgivare har vi gott renommé. Vi har toppat rankinglistor som Sveriges bästa arbetsgivare flera gånger de senaste åren. På Sogeti möter du en lättsam kultur där våra värdeord ”Enkelhet och Entreprenörskap” är vår vardag.


Alla människor ska ha samma möjligheter. Inte minst i sitt arbete, därför är jämställdhet en självklarhet för oss och vi tar mängder av initiativ för att främja detta, bland annat #addher. Sveriges största nätverk för kvinnor inom IT-branschen.

Referens

7842

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till