Jobbet Ta chansen och sök tjänsten som YKB lärare till vår kund i Falkenberg! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ta chansen och sök tjänsten som YKB lärare till vår kund i Falkenberg! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltidsanställd
Falkenberg

Arbetsbeskrivning

Brinner du för att lära andra? Som YKB- lärare kommer du att hålla i utbildningen för yrkeskompetensbeviset. Det betyder att utbilda redan aktiva yrkeschaufförer samt att hålla i grundutbildning för yrkeskompetens av nya förare.

Information om uppdraget:

Du kommer arbeta med kundanpassade utbildningar och ha ett nära samarbete med våra företagskunder. Det gör att du är företagets frontfigur mot yrkesförarbranschen och du förväntas ha en hög basnivå av kunskaper gällande branschen.

Utöver att ta hand om våra företagskunder förväntas du även hålla i grundutbildningen för yrkeskompetensbeviset av nya förare samt annan teoriundervisning som vi tillhandahåller till företagskunder men främst till våra deltagare som kommer från Arbetsförmedlingen. Det ställer krav på att du ska vara flexibel och kunna anpassa undervisning utifrån behov och det faktum att elevgruppen kommer förändras i kunskapsnivå och utbildningsbakgrund.

Placering i Falkenberg
Arbetstid- dagtid

Detta söker vi:

För denna tjänst krävs det att du är eller tidigare har varit verksam yrkesförare samt att du har erfarenhet av att undervisa eller instruera i en arbetsroll. En bra bakgrund för denna tjänst är att ha varit gymnasielärare inom transporttekniskt program, depåchef, trafikledare, transportledare eller annan bakgrund inom person och godstransport men det är inget krav.

Du är en person som ser möjligheter av att kunna möta och följa den enskilda eleven utifrån hans/hennes förutsättningar och att vara tålmodig. Du inser vikten av ett positivt bemötande Vidare är du en lagspelare som bidrar till att skapa en trygg miljö där du samarbetar med övrig personal. Tillsammans med arbetslaget deltar du i planering, genomförande och uppföljning av undervisning och aktiviteter.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52938

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till