Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

TA-konsult till HOME of Recruitment, Stockholm jobb i Stockholm på Home of Recruitment

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
TA-konsult till HOME of Recruitment, Stockholm på Home of Recruitment

TA-konsult till HOME of Recruitment, Stockholm

Home of Recruitment Stockholm, Stockholms län Heltid

Vi på HOME of Recruitment håller på att bygga Sveriges bästa konsultbolag inom rekrytering! Det är en fantastiskt rolig och spännande resa. Kanske just du vill vara med?

Nu letar vi efter dig som delar vår passion för kompetensbaserad rekrytering. Du som vill göra skillnad hos våra kunder genom att kliva ut i uppdrag inhouse. Faktum är att vi redan nu har uppdrag hos flera av våra kunder som väntar på en vass rekryterare. 

Som konsult hos oss får du ge operativt stöd inom rekrytering ”på insidan”, samtidigt som du överför best practice och på så vis bidrar till vår vision om fler träffsäkra och rättvisa rekryteringar. Efter ett uppdrags slut väntar en annan uppdragsgivare - kanske inom en helt annan bransch, med andra utmaningar, verktyg och system… På så vis bygger du effektivt en gedigen och bred kompetens inom rekrytering.

Vem är du?

Vi tror att du är sugen på att både bredda och fördjupa dina erfarenheter och kunskaper inom TA-området. Erfarenhetsmässigt så ser vi att du:

  • Har ett par års erfarenhet av att jobba som rekryteringskonsult och/eller inhouse
  • Har arbetat självständigt med hela rekryteringsprocessen från kravprofil till referenstagning
  • Har rekryterat relativt brett, dvs flera olika typer av roller och gärna inom flera branscher
  • Har stöttat/coachat chefer och/eller kunder i rekryteringsprocessen
  • Har arbetat med LinkedIn Recruiter

Som person är du vad man skulle kunna kalla ”konsultativ”. Du uppskattar att coacha och utmana dina kunder. Du är driven, snabb och kommunikativ. Du lägger stort fokus på att varje kandidat ska få en positiv upplevelse och du ligger hela tiden steget före kunder och kandidater – ingen behöver någonsin undra vad som händer i rekryteringsprocessen. 

Vidare ser vi att du behöver viss fallenhet för struktur och ordning och reda. Ett mått av ”jävlar anamma”, en stor portion tålamod och emellanåt lite extra tydlig - men fortsatt väldigt vänlig - kommunikationsförmåga är också användbara styrkor. Att gilla samarbete är en nödvändighet för att trivas hos oss. Men din vilja att lära, utvecklas och bidra är det absolut viktigaste!

Att arbeta som konsult hos oss

Vi på HOME of Recruitment har fantastiska kunder som söker de allra bästa inom rekrytering. Som konsult hos oss får du kontinuerlig kompetensutveckling genom dina uppdrag men även genom vår utbildningsverksamhet internt. I tillägg får du tillgång till ett fantastiskt nätverk av likasinnade, där vi löpande ses för konsultträffar hemma hos oss. Du arbetar ute hos våra kunder med rekrytering, operativt eller strategiskt. Ofta både och.

Som en del av HOME of Recruitment-familjen kan du känna dig helt trygg i att du alltid kan leverera på bästa möjliga sätt. Du är aldrig ensam; familjen består av vassa, vetgiriga och kunniga rekryteringsentusiaster som alla delar samma övertygelse och vision. Och du får bästa tänkbara förutsättningar; självklart får du en tydlig introduktion, löpande kompetensutveckling, tillgång till de senaste digitala verktygen samt certifieringar i de testverktyg du kan tänkas behöva ute hos kund. HOME of Recruitment påverkar, utmanar och gör skillnad, samtidigt som vi som jobbar här har riktigt kul längs vägen. Din och vår gemensamma målsättning är att du hos oss är och förblir en av Sveriges allra vassaste inom TA!

Anställningen är i första hand i Stockholm på heltid, men vi har också verksamhet i Göteborg. Läs gärna mer om oss på [ Link removed ] och på [ Link removed ] .

Hur ansöker jag?

Välkommen att skicka in en ansökan här kring att bli en del av vårt nätverk. Vi är alltid på jakt efter att få komma i kontakt med nya stjärnor som vill vara en del av vårt konsultnätverk och vår familj. Varmt välkommen till vårt hem!

Vi kommer att gå igenom ansökningarna löpande, och återkoppla dig inom två veckor. Om du har en intressant profil för oss och vårt nätverk så ses vi gärna för att få möjlighet att presentera oss, och såklart vill vi veta mer om dig! Om du har några frågor kring oss eller om processen för denna rekrytering så når du oss på nedan nummer! Vi ser fram emot att få höra ifrån dig!Välkommen till vår familj!

Kontaktpersoner

Stefan Holm, 070-431 27 39, [ Link removed ]

Josefin Malmer, 073-388 70 77, [ Link removed ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 5