Jobbet Systemutvecklare/Utvecklingsingenjör sökes till expanderande företag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Systemutvecklare/Utvecklingsingenjör sökes till expanderande företag publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltid
Luleå
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi systemutvecklare/utvecklingsingenjörer till en av våra kunder i Luleå. Vill du arbeta med både hårdvaru- och mjukvaruapplikationer? Vill du arbeta i en snabbt utvecklande bransch med engagerade medarbetare? Sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget:

Vi söker nu systemutvecklare/utvecklingsingenjörer till vår kund WEB-EL. Företaget är ett dotterbolag till Garo AB. WEB-ELs huvudsakliga verksamhet är system- och elektronikutveckling inom områdena elbilsladdning, motorvärmare och eluttag för camping. De driftar egna utvecklade molntjänster avsedda för sina egna produkter. Inom segmentet elbilsladdning sker nu en snabb utveckling där arbetet främst fokuseras på nya system med smarta funktioner. Arbetsplatsen finns i centrala Luleå (södra hamn) - med stadens bästa utsikt!

Som utvecklingsingenjör i bolaget ska du medverka i utveckling av hårdvaru- och mjukvaruapplikationer för produkter inom bil-, båt- och campingmarknaden. Dessutom ingår utveckling av applikationer för fordonsladdning och kommunikationssystem för intelligenta produkter och system. Du kommer även att arbeta med teknisk kundsupport över telefon. Utöver detta kommer tillkommer drift och underhåll av servertjänster och support vid driftsättning av nya anläggningar i företagets servertjänster. Din arbetsplats är bolagets lokaler i Luleå eller sådana andra lokaler som i framtiden kan komma att ersätta dessa lokaler. Därutöver kan dina arbetsuppgifter i någon mån erfordra resande i tjänsten, även utanför Sverige.

WEB-EL erbjuder spännande arbetsuppgifter och en möjlighet för dig att fördjupa dina kunskaper inom system- och programutveckling, primärt inom elbilsladdning. Som anställd får du en bra arbetsmiljö i trevliga lokaler med engagerade medarbetare.

Som anställd blir du direkt anställd i WEB-EL och tar del i alla deras förmåner såsom friskvårdsbidrag, aktiviteter och dylikt. WEB-EL tillämpar individuell lönesättning och erbjuder branschmässigt lön.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du har en universitetsutbildning inom data, programutveckling eller likvärdig utbildning. För att kunna utföra arbetet bör du ha kunskaper inom följande programutvecklingsspråk: Java, Linux, C# (.NET), SQL, ASP, Javascript. Av dessa ser vi gärna att du har arbetslivserfarenhet av att arbeta med Java och C#. I arbetet kommer du även att arbeta med supportärenden vid driftsättning av nya anläggningar i företagets servertjänster. Därmed ser vi gärna att du har erfarenhet av databaser, SQL och Windows Server-miljöer.

Vi söker dig som gillar att ta initiativ till förändring och ansvar för arbetet du gör. Vi ser gärna att du har en tidigare yrkesmässig kunskap, samt är analytisk av dig som person. Du ska ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Du bör även ha B-körkort eftersom resande förekommer i tjänsten.

Ansökningar får gärna komma från dig som både är senior programmerare och dig som nyligt tagit examen eller är på väg att ta examen VT-18. Vid frågor, vänligen kontakta rekryteringsansvarig Mattias Meyer:
Mail: Mattias.meyer@studentconsulting.com
Telefon: 072 236 77 87

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40744

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Sommarjobba som ekonomiadministratör Luleå StudentConsulting
Ekonomiassistent (extra och sommarjobb) Luleå StudentConsulting
Däckmontörer till Däckia! Luleå Professionals Nord
Ingenjörer till ÅF Future Talent North Piteå Professionals Nord
Industrielektriker Luleå Scania
Truckförare sökes till Luleå Luleå StudentConsulting
Extrajobba på Pite Havsbad! Piteå StudentConsulting
Systemutvecklare;- Är Du den vi söker? Luleå StudentConsulting

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn004 - Luleå).