Jobbet Systemutvecklare till Vizrt! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Systemutvecklare till Vizrt! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vizrt är världens största medieföretag som presenterar världens största sportevenemang med Vizrt-verktyg. Detta är en perfekt tjänst för dig som vill arbeta i ett internationellt och riktigt coolt företag med bra kollegor! På Vizrt är det roligt att gå till jobbet och här får du chans att arbeta med mångkulturella kollegor och internationella kunder, du får en mentor och det finns dessutom finns det goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. Några av Vizrts kunder är CNN, Fox, SKY sport och BBC och här kommer du få att arbeta med intressanta produkter och nyutveckling. Har du en universitetsutbildning och en stor passion för att koda så kanske detta är rollen för dig! Läs vidare!


Om tjänsten
Academic Work söker just nu en systemutvecklare till Vizrt. Vizrt bygger nästa generations produkter som hjälper TV-bolag, mediaföretag och organisationer som arbetar med media att ha effektiva arbetsflöden.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Vizrt.

Arbetsuppgifter
I denna roll kommer du ingå i ett av Vizrts befintliga team som består av 4-6 personer. Teamen jobbar agilt enligt Scrum och samarbetar tätt för att driva arbetet framåt. Även de olika teamen på Vizrt samarbetar och integrerar med varandra. Här kommer du främst att arbeta med nyutveckling, utveckling av befintliga produkter samt testar din och dina kollegors kod. På sikt finns goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget och du kan t.ex gå vidare till roller som Team Leader eller Scrum Master.

Till exempel kommer du att:

• Arbeta med design, samt utveckla och bygga backend-tjänster
• Få äga hela kodens livscykel
• Utveckla nya funktioner, förbättringar och förnyelse av den nya plattformen och fixa buggar
• Testa din egen, och teamets kod

Denna position passar dig som vill arbeta i ett socialt "happening team" med en internationell atmosfär! Vizrt är stolta över personlig utveckling och vill ge coaching och mentorskap för att du som anställd ska känna dig stimulerad i din roll. Du kommer att få jobba i en internationell miljö med många olika typer av människor. Vizrt brukar även ordna AW´s och aktiviteter utanför kontoret så som innebandyträning och en årlig bowlingtävling. Kontoret ligger i nya och fräscha lokaler i Kista.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har en relevant universitetsexamen, helst inom datateknik eller datavetenskap
• Har erfarenhet av Linux / Unix, programmering i Golang, eller C # .NET Core
• Är flytande i engelska i både tal och skrift
• Har erfarenhet av mjukvaruutveckling, såsom testning, integration, kodrecensioner, designdokumentation etc.

Som person har du god analytisk förmåga och en stor vilja att lära dig nya teknologier. Du känner dig bekväm i din förmåga att lösa problem och du kan förstå konsekvenserna av olika föreslagna lösningar och hitta den mest effektiva lösningen. Kollegorna i Vizrt värdesätter social utbyte och därför ser vi att du är en kommunikativ lagspelare som gillar att arbeta tillsammans med andra. Vidare är du serviceinriktad och orädd, där du agerar med mod och självförtroende och vågar att testa nya idéer utanför din komfortzon. Du tar också personligt ansvar för egna arbetsuppgifter, både när du upplever framgångar och motgångar.

ÖVRIG INFORMATION

• Start: Flexibelt
• Omfattning: Heltid, tillsvidare
• Lön: Enligt överenskommelse
• Placering: Kista, Stockholm
• Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Skandias önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
• Kontaktuppgifter: Johanna Olsson +46 8 12 05 23 40 Joanna Medner
• Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
• Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på Academic Work

Information om företaget
Vizrt provides real-time 3D graphics, studio automation, sports analysis and asset management tools for the broadcast industry. This includes interactive and virtual solutions, animations, maps, weather, video editing and compositing tools. Vizrt has customers in more than 100 countries worldwide including such as CNN, CBS, Fox, the BBC, BSkyB, Al Jazeera, ITN, ZDF, Star TV, Network 18, TV Today, CCTV, NHK and the list keeps growing. This is possible due to 530 engaged and very competent employees in 40 offices around the world. The global headquarter is in Bergen, Norway.

Referens

15020621-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till