Jobbet Systemutvecklare till TietoEVRY har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Systemutvecklare till TietoEVRY publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Luleå

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av webbutveckling och vill arbeta på ett välkänt företag inom IT?

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar fram till 2021-03-14. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos TietoEVRY. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

TietoEVRY är ett ledande företag inom digital transformation och levererar helhetslösningar inom IT till företag inom näringslivet och offentlig sektor. De har idag en framträdande roll i det digitala ekosystemet och använder sin mjukvara och deras tjänster för att skapa verktyg och lösningar som förenklar vardagen för miljontals människor. De hjälper företag att förnya sin affär genom att fånga möjligheterna med modernisering, digitalisering och innovation och som skapar nya möjligheter baserat på öppenhet, innovationssamarbeten och ekosystem.

Arbetsuppgifter

För kunds räkning söker Bravura en systemutvecklare med erfarenhet av backend utveckling. Du kommer att arbeta med webbutveckling inom ASP.NET, MVC, C#, HTML5, Javascript, CSS, samt SQL.

Formella krav

• Erfarenhet av Backend utveckling • Kunskap inom ASP.NET, MVC, C#, HTML5, Javascript, CSS, samt SQL • Meriterande med erfarenhet av Frontend utveckling • Meriterande med kunskap inom Bootstrap och Sharepoint 2013 • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska

Övrig information

Start: Omgående Plats: Luleå, Skellefteå eller annan ort i Norrbotten/Västerbotten Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: Backend, Frontend, utvecklare, systemutveckling, systemutvecklare, ASP.NET, MVC, C#, HTML5, Javascript, Bootstrap, Sharepoint 2013, CSS, SQL, Luleå, Skellefteå, Norrbotten, Västerbotten

Referens

2841201

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till