Jobbet Systemutvecklare till TietoEVRY har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Systemutvecklare till TietoEVRY publicerad av Bravura

Full-Time
Luleå

Arbetsbeskrivning

Är du en erfaren systemutvecklare? Nu har du möjligheten att arbeta på ett spännande uppdrag hos TietoEVRY!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar t.o.m. 2021-03-31. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos TietoEVRY. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

TietoEVRY är ett ledande företag inom digital transformation och levererar helhetslösningar inom IT till företag inom näringslivet och offentlig sektor. De har idag en framträdande roll i det digitala ekosystemet och använder sin mjukvara och deras tjänster för att skapa verktyg och lösningar som förenklar vardagen för miljontals människor. De hjälper företag att förnya sin affär genom att fånga möjligheterna med modernisering, digitalisering och innovation och som skapar nya möjligheter baserat på öppenhet, innovationssamarbeten och ekosystem.

Arbetsuppgifter

Som systemutvecklare på TietoEVRY kommer du att utveckla högteknologiska lösningar inom 5G till TietoEVRYs kunder. I utvecklingsprocessen arbetar du med analys, implementering och test som passar dig som motiveras av metodiska sätt att lösa problem. Du kommer att arbeta i nära samarbete med andra utvecklare, IT-arkitekter och systemägare för att lösa dina uppdrag.

Formella krav

• Du har en universitets/högskoleexamen i datavetenskap eller motsvarande område. • Du har erfarenhet av Java, samt C/C++ • Meriterande med erfarenhet av GIT, Jira och Jenkins • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Övrig information

Start: Omgående Plats: Luleå Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ] - Click here to apply to Systemutvecklare till TietoEVRY Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] - Click here to apply to Systemutvecklare till TietoEVRY eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: Systemutvecklare, programmering, Java, C, C++, Jenkins, Jira, GIT, IT, 5G, teknik, Luleå, Tieto, TietoEVRY

Referens

2870801

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till