Jobbet Systemutvecklare till SysPartner i Norrköping har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Systemutvecklare till SysPartner i Norrköping publicerad av Skill

Heltidsanställd
Norrköping

Arbetsbeskrivning


Vårt kontor i Norrköping är nu etablerat och vår platschef Fredrik behöver kollegor! Vill du anta utmaningen att tillsammans med Fredrik och kommande kollegor skapa en lika trivsam arbetsplats som i Linköping?

Om företaget
SysPartner startade i Linköping 2005 och finns sedan 2013 även i Stockholm. Vi är totalt 26 anställda och vi breddar oss nu med ytterligare ett kontor med placering i Pronova i Norrköping. SysPartner erbjuder konsultation inom infrastruktur och systemutveckling samt helhetskoncept för IT-drift. Att arbeta med det man brinner för och ha roligt på jobbet var en av grundpelarna som fanns med när SysPartner startades och det är fortfarande en otroligt viktig del i verksamheten. Att få arbeta med teknik i yttersta framkant tillsammans med trevliga och professionella kollegor är vad vi vill erbjuda alla våra medarbetare. Hos oss på SysPartner vill vi att varje medarbetare ska ha möjlighet att säga sin mening och känna sig delaktig i det som händer i företaget. Detta tror vi möjliggörs genom transparens och ärlighet kring vad som händer och vart vi gemensamt är på väg. Vi vill att du ska känna dig fri att komma med idéer och synpunkter på hur vi kan utveckla vår verksamhet och på så sätt bli ett bättre företag och en bättre arbetsgivare. För oss känns det viktigt att våra medarbetare finner en balans mellan arbete och privatliv och vi försöker därför att erbjuda flexibilitet i arbetet för att underlätta livspusslet och främja en meningsfull fritid.

Dina arbetsuppgifter
I arbetet som systemutvecklare på SysPartner i Norrköping kommer du, tillsammans med platschefen, att få vara delaktig i kontorets utveckling. Inledningsvis kommer du att samarbeta och få stöd av utvecklingsteamet i Linköping för att lära känna företaget innan du går vidare till spännande konsultuppdrag i Norrköpingsområdet. Som konsult kommer du att få ett omväxlande arbete genom olika kunder och uppdrag med varierande arbetsuppgifter samt ges möjlighet till snabb utveckling och chans att höja din kompetens inom relevanta områden. Vi jobbar främst med längre uppdrag och våra kunder är oftast medelstora och stora bolag med spännande miljöer.

Din profil
För att passa in i rollen tror vi att du har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande samt tidigare erfarenhet av arbete med systemutveckling. Vi vill att du har goda kunskaper inom objektorienterad programmering och då exempelvis av Java eller C#. För att trivas i rollen tror vi att du är en självgående och flexibel person med ett stort tekniskt intresse. Som konsult på SysPartner är du företagets ansikte utåt vilket kräver en professionell attityd och ett gott bemötande. Vi jobbar enligt mottot att SysPartners konsulter är trevliga och ödmjuka proffs som alltid gör det lilla extra för kunden. Det omväxlande arbetet som konsult ställer stora krav på din vilja och förmåga att anpassa dig och lära dig nya saker. Detta gör du med ett strukturerat arbetssätt och med ett intresse och nyfikenhet för uppgiften.

Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar SysPartner med Skill. Vi tillämpar löpande urval, sök därför redan idag! Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Pehr Petersson, 013-473 20 65 alt. pehr.petersson@skill.se

Referens

3128

Liknande jobb

C# utvecklare sökes! Linköping Framtiden

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till