Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Systemutvecklare till Sveriges Lantbruksuniversitet jobb i Umeå på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Systemutvecklare till Sveriges Lantbruksuniversitet på Poolia

Systemutvecklare till Sveriges Lantbruksuniversitet

Poolia Umeå, Västerbottens län Deltid

Söker du en givande roll som systemutvecklare i Umeå så fortsätt läs! SLU, Sveriges lantbruksuniversitet söker nu sin nästa medarbetare. Du erbjuds ett flexibelt arbete med stora utvecklingsmöjligheter. Uppdraget är på 50% med start i september.

Du kommer att ha din arbetsplats i Umeå och för uppdraget kommer du bli anställd som en av Poolias uppskattade konsulter. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I din roll som systemutvecklare kommer du att arbeta med systemutveckling inom front end. Den avdelning som du kommer att arbeta på arbetar med data från insamling till tillgängliggörande. Du kommer att arbeta med nyutveckling, vidareutveckling och förvaltning av system som hanterar data från olika källor och till olika analys- eller presentationssystem.

För arbetsuppgifterna krävs en förståelse kring verksamhetens olika delar och det är därför viktigt att du är intresserad av verksamheten som helhet. Du kommer att arbeta tillsammans med systemutvecklarkonsulter och personal vid institutionen. Anställningen innebär både att du kommer att arbeta i grupp och självständigt, där mycket arbete sker under eget ansvar.

Vem är du?
Du som söker har en högskoleutbildning inom datavetenskap, systemvetenskap eller motsvarande. Du hanterar svenska och engelska obehindrat, i såväl tal och skrift.

Vi söker dig som har erfarenhet av:
- Frontend
- Att utveckla och kvalitetssäkra system

Det är meriterande om du även har erfarenhet av att arbeta med:
- React
- Utveckling i R och analys
- Docker
- Databasdesign i postgresSOL
- Agila arbetsmetoder

Som person är du social, driven, lyhörd och har ett stort intresse av att lära dig nya saker. Du är en doer som har lätt för att arbeta i grupp, men självklart är du självgående när det krävs. Rollen kommer att röra sig över ett stort spektra och som medarbetare är det viktigt att du är beredd att ta stort ansvar och är initiativrik.

Om verksamheten
Sveriges lantbruksuniversitet utvecklar kunskapen om de biologiska naturresurserna, och hur vi kan förvalta och utnyttja dem på ett hållbart sätt. Detta sker genom utbildning, forskning och miljöanalys, i nära samverkan med näring och samhälle. SLU är ett internationellt och forskningsintensivt universitet, men erbjuder också unika utbildningar som agronom, veterinär, jägmästare, miljöekonom och land-skapsarkitekt.

SLU har drygt 3 000 medarbetare, 5 000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden i Alnarp, Umeå och Uppsala.


It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

 

Rekommenderade jobb

Systemutvecklare till Sveriges Lantbruksuniversitet
Poolia Umeå Deltid
Systemutvecklare Frontend till ITS i Umeå
Poolia Umeå Heltidsanställd
UX-designer/Utvecklare till ITS i Umeå
Poolia Umeå Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60242